De vervanger van het dieselaggregaat

De GreenBattery is een mobiele accu waarin grote hoeveelheden energie uit zon en wind wordt opgeslagen. Die energie wordt vervolgens ingezet waar je maar wilt. Op bouwlocaties, bij sporttoernooien, voor buurtfeesten, of op festivals op de meest afgelegen plekken. Ook als er geen enkel netwerk in de buurt is, zorgt de GreenBattery voor groene stroom. De GreenBattery kan dezelfde hoeveelheid stroom leveren als een dieselaggregaat voor een vergelijkbare prijs.

Bekijk de video hiernaast om te zien hoe het event Chefs at the Parc de dieselaggregaten heeft vervangen door GreenBattery’s.

Zeker van voldoende stroom

Om te zorgen dat je verzekerd bent van voldoende stroom, laden we de GreenBattery vooraf op met groene energie. De bloem op het apparaat wekt daarbij op locatie ook nog stroom op. Een slim extraatje: op een mooie, zonnige dag laadt de GreenBattery automatisch zelf bij.

De GreenBattery bij jou op locatie

De GreenBattery. Ook bij jou op locatie

Heb je stroom op locatie nodig? Of heb je gehoord dat je binnenkort te maken krijgt met een stroomonderbreking? Dan is de GreenBattery de oplossing. Van een GreenBattery Mini, geschikt voor kleiner stroomverbruik, tot de GreenBattery container die ingezet kan worden op locaties waar meer vermogen nodig is. We bieden full service: helpen je met het inventariseren van de energiebehoefte, het bepalen van de beste locatie voor de batterij(en) en houden continu toezicht op de prestaties van de batterijen.

Vraag een offerte aan

Evenementen die voorop lopen

Niet alleen Chefs at the Parc pioniert met de GreenBattery, maar ook Parkpop draait op zon en wind. Vanaf 2020 verwachten we dat Parkpop alle aggregaten vervangen heeft door de mobiele GreenBattery’s. Mooi voor het festival, mooi voor de bezoekers én natuurlijk bijzonder mooi voor het park.

Er zijn ook mogelijkheden voor kleinere horecaondernemers die bijvoorbeeld een buitentap of een zweefmolen willen laten draaien op de GreenBattery.

Parkpop pioniert: CO₂-vrij in 2020
We laden de batterij op met 100% duurzame energie, opgewekt uit zon en wind.

Hoe werkt het?

Er zijn grotere exemplaren van de GreenBattery voor de festivals en handige aanhangwagens voor kleinere evenementen. De batterijen in de GreenBattery worden vooraf opgeladen met groene energie van wind en zonnepanelen. Ze slaan inkomende stroom op als gelijkstroom. Een omvormer zet de gelijkstroom vervolgens om naar wisselstroom, die op ieder evenement ingezet kan worden. De GreenBattery met een bloem van zonnepanelen laadt op een mooie, zonnige dag de batterij automatisch zelf een beetje bij. Altijd mooi meegenomen.