Moeder met kindje op haar arm l Vattenfall energie

Wij belonen onze klanten

We werken aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Door klant bij ons te zijn, te blijven of te worden, draag je bij aan onze slagkracht en vergroot je onze daadkracht. En dat belonen wij. Met Blijven Loont en Exclusief.

Klein meisje loopt met taart in haar handen l Vattenfall energie

Blijven Loont

Elk jaar voordeel als vaste klant. Met Blijven Loont geven we je korting op de variabele leveringskosten van stroom. De korting loopt elk jaar op, tot een blijvend voordeel van 25%.  

Ben je al klant? Dan begin je met 10% korting. Je korting groeit elk jaar met 5%, tot aan 25%. Zolang je klant blijft.

Blijven Loont is voor iedereen waar we stroom en gas of warmte aan leveren. Wel vragen we je per automatische incasso te betalen. 

Meer over Blijven Loont
Met zijn drieën op de bank kijkend op een tablet l Vattenfall

Exclusief

Exclusief is een spaarprogramma speciaal voor onze vaste klanten. Je kan sparen voor:

Cadeaus - Je spaart iedere maand punten voor mooie cadeaus en duurzame producten uit ons uitgebreide assortiment
Eropuit - Wij organiseren allerlei leuke uitjes waar je met korting aan kunt deelnemen.
Winnen - Win prachtige prijzen. Hoe langer je klant bent, hoe groter je winkans.  

Lees meer over Exclusief

Waarom wij klanten belonen

We werken aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Om dit doel te behalen hebben we bijvoorbeeld energie nodig uit schone bronnen. Wij produceren nog niet volledig fossielvrij, maar we werken er hard aan. investeren miljarden in de productie van schone energie, zoals windenergie. Maar er is meer nodig om fossielvrij te leven. We moeten met elkaar veranderen hoe we reizen, werken en wonen.

Oplossingen die het verschil maken

Als internationaal bedrijf met alleen al in Nederland zo’n twee miljoen klanten kunnen we veel gedaan krijgen. We investeren in innovatieve oplossingen en we werken samen met overheden, industrieën en andere partijen om overal de C02-uitstoot te verkleinen. We geloven niet in veranderingen voor even. Wel in oplossingen die het verschil maken op de lange termijn.

Slagkracht en daadkracht

Door klant bij ons te zijn, te blijven of te worden, draag je bij aan onze slagkracht en vergroot je onze daadkracht om fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken. Zo kunnen wij blijven investeren in de toekomst. En zo investeer je dus indirect ook mee. Vanzelfsprekend belonen we je voor jouw steun aan ons doel. Want investeren in de toekomst, mag zich vandaag al uitbetalen. Ga samen met ons op weg naar fossielvrij leven binnen één generatie.

Interessant artikel?