1. Thuis
  2. Cv-ketel

Genieten van een warm huis

Je cv-ketel zorgt voor je warme water. En dus voor een warme douche en een warm huis. Belangrijk dus dat ook je nieuwe cv-ketel betrouwbaar en energiezuinig is. Bij onze installatiepartner Feenstra kies je zelf hoe je de cv-ketel betaalt: kopen of huren.

Nieuwe cv-ketel

Kiezen uit A-merk nieuwe cv-ketels, betrouwbaar en energiezuinig

Installatie

Vakkundige en veilige installatie

Advies

Online of persoonlijk advies

Je kiest zelf hoe je je cv-ketel betaalt: kopen of huren

Als je besluit je cv-ketel te vervangen, dan kies je bij onze installatiepartner Feenstra zelf of je koopt of huurt. Door te kopen ben je in één keer van je investering af. En door te huren heb je geen groot bedrag nodig om je cv-ketel te vervangen. Bij twijfel helpen we je op weg met gratis advies.

Advies voor onderhoud van je cv-ketel

Een cv-ketel bestaat uit allerlei onderdelen. Die onderdelen slijten na verloop van tijd of zijn niet helemaal goed meer ingesteld. Cv-ketelfabrikanten adviseren regelmatig onderhoud van je cv-ketel om storingen te voorkomen.

Genieten van een warm huis

  • Je kiest uit cv-ketels van hoge kwaliteit
  • Je weet zeker dat je een betrouwbare en zuinige ketel kiest
  • Feenstra installeert je cv-ketel vakkundig en veilig
  • Je krijgt online persoonlijk advies

Samen met onze installatiepartner Feenstra zorgen we ervoor dat je geniet van een warm huis.

Welke cv-ketel moet ik kiezen en wat kost dat?

De prijs van een nieuwe cv-ketel hangt af van je situatie en wensen. Om te weten wat de kosten voor je cv-ketel zijn, kijkt Feenstra naar:

  • Type en grootte van je woning
  • Het aantal mensen in je huishouden
  • Je comfortwensen

Het resultaat is een advies op maat. Verder krijg je informatie over de koop- en huurmogelijkheden en een vergelijking van de verschillende merken en typen cv-ketels. Ook als je geen klant bij Feenstra bent, kun je online advies krijgen. Klik op de link en ontdek.

Gratis online advies

Gratis bespaaradvies op maat

Onze bespaaradviezen gaan verder dan algemene bespaartips. Zo ontvang je adviezen die passen bij jouw persoonlijke woonsituatie via de Duurzaam Wonen Check. En met de Energiescan kijkt een medewerker zelfs live mee in je huis.

Zo helpen we besparen

Bekijk ook deze informatie