Wij belonen jou

We werken aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. En als klant draag jij ook bij aan onze missie. Dus daar zetten we graag iets tegenover. Op twee manieren: met Blijven Loont en Exclusief.

Blijven Loont

Elk jaar voordeel als vaste klant. Met Blijven Loont geven we je korting op de variabele leveringskosten van stroom. De korting loopt elk jaar op, tot een blijvend voordeel van 25%.

Ben je al klant? Dan begin je met 10% korting. Je korting groeit elk jaar met 5%, tot aan 25%. Zolang je klant blijft.

Blijven Loont is voor iedereen waar we stroom en gas of warmte aan leveren. Wel vragen we je per automatische incasso te betalen. 

Meer over Blijven Loont

Exclusief

Exclusief is een spaarprogramma speciaal voor onze vaste klanten. Je kan sparen voor:

Cadeaus - Je spaart iedere maand punten voor mooie cadeaus en duurzame producten uit ons uitgebreide assortiment
Eropuit - Wij organiseren allerlei leuke uitjes waar je met korting aan kunt deelnemen.
Winnen - Win prachtige prijzen. Hoe langer je klant bent, hoe groter je winkans.  

Lees meer over Exclusief

Fossielvrij binnen één generatie

We werken aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Om dit doel te behalen hebben we bijvoorbeeld energie nodig uit schone bronnen. Wij produceren nog niet volledig fossielvrij, maar we werken er hard aan. We investeren miljarden in de productie van schone energie, zoals windenergie. Maar er is meer nodig om fossielvrij te leven. We moeten met elkaar veranderen hoe we reizen, werken en wonen.

Samen bereiken we meer

Als internationaal bedrijf zijn we actief in Nederland, Zweden, Finland, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Dat betekent dat we veel voor elkaar kunnen krijgen. Dat we samen kunnen werken met overheden, industrieën en andere partijen om overal de C02-uitstoot te verkleinen. 

Daarom belonen we jou

Door klant bij ons te zijn, te blijven of te worden, draag je bij aan onze slagkracht en vergroot je onze daadkracht. Om te blijven investeren in de toekomst. En zo investeer je dus indirect ook mee. Vanzelfsprekend belonen we je voor jouw steun aan ons doel. Ga samen met ons op weg naar fossielvrij leven binnen één generatie.

Interessant artikel?