1. Home
 2. Kennis
 3. Online zonnepanelen kopen: het advies dat je nodig hebt

Zonnepanelen online kopen: het advies dat je nodig hebt

Zonnepanelen online kopen? Het is verstandig om goed uit te zoeken hoe het precies zit met de kosten, de opwek en de terugverdientijd van je zonnepanelen. Ook wil je weten hoeveel zonnepanelen er op je dak passen, uit welke soorten je kunt kiezen en hoe het zit met de installatie. We vertellen het je allemaal.

Zonnepanelen kopen: goed advies is belangrijk

Bij zonnepanelen kopen komt heel wat kijken. Daarom geven we je graag goed advies voordat we een zonnepanelen offerte online opstellen. Zonnepanelen kopen begint met een Zonnepanelen Check. Via jouw postcode, huisnummer en aantal bewoners ziet je snel of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Je ziet ook direct welke panelen we aanbieden en wat de investering en opbrengst is. 

In 4 stappen online zonnepanelen kopen

 1. Doe de Zonnepanelen Check

  Binnen 12 seconden weet je hoeveel zonnepanelen er op je dak passen, hoeveel stroom je daarmee opwekt, hoeveel de zonnepanelen kosten, hoelang het duurt om ze terug te verdienen en hoeveel CO2 je ermee bespaart. Na de Zonnepanelen Check kun je meteen een zonnepanelen offerte online aanvragen.

  Naar de Zonnepanelen Check

 2. Zonnepanelen kopen?

  We maken eerst een telefonische afspraak met je: onze gecertificeerde installateurs van installatiebedrijf Feenstra bellen je binnen een paar werkdagen. Samen nemen jullie een aantal praktische zaken door, bijvoorbeeld of je groepenkast geschikt is.

 3. Onderteken de zonnepanelen offerte online

  Je krijgt een offerte van Feenstra voor het zonnesysteem dat met jou besproken is. In de offerte staat ook een planning.

 4. Schouw & installatie

  Nadat je online de zonnepanelen offerte hebt ondertekend, komen de installateurs bij je langs. Ze kijken waar ze de omvormer en kabels kunnen plaatsen. Binnen een paar weken komen ze de zonnepanelen op je dak installeren en kun je beginnen met het opwekken van je eigen stroom. Zo makkelijk is zonnepanelen kopen.

Het installeren van je zonnepanelen: zo doen we dat

Onze partner Feenstra is een gecertificeerde installateur en heeft jarenlange ervaring met het installeren van zonnepanelen. Meestal hebben ze één dag nodig om de zonnepanelen op je dak te installeren. Als er aanpassingen nodig zijn, bijvoorbeeld aan de groepenkast, dan doen ze dat direct voor je.

Zonnepanelen kopen? Dit is goed om te weten: Onze zonnepanelen worden uitgebreid getest en zijn van hoge kwaliteit. Ze komen al jaren goed uit allerlei onafhankelijke tests voor zonnepanelen. Als je bij ons zonnepanelen koopt, dan weet je dus dat je zonnepanelen lang meegaan.

Reken uit hoe snel je zonnepanelen terugverdient

Ben je benieuwd hoe snel je zonnepanelen terugverdient? Met onze Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor je uit. Wij maken een schatting van het aantal zonnepanelen dat op je dak past, hoeveel stroom je kunt opwekken en wat het kost als je zonnepanelen zou kopen.  

Doe de Zonnepanelen Check

Deel deze pagina

Lees verder over zonnepanelen