Goedkoopste gasleverancier

Goedkoopste gasleverancier verandert voortdurend

Misschien teleurstellend, maar de goedkoopste gasleverancier bestaat eigenlijk niet. Prijzen en acties veranderen voortdurend en zijn ook afhankelijk van jouw verbruik. Bij de ene goedkope gasleverancier ben je beter af bij hoog verbruik, bij de andere is het voordeliger als je weinig verbruikt. Ons advies: kies de gasleverancier die het beste bij jouw wensen past.

Stel jouw energieproduct samen

Goedkope gasleverancier zoeken via prijsvergelijkers

We weten dat veel mensen op zoek gaan naar de goedkoopste gasleverancier via een online prijsvergelijker. Daar kun je energieleveranciers vergelijken en zien welke op dat moment de goedkoopste energieleverancier is. Tips voor het gebruik van prijsvergelijkers voor het vinden van een goedkope gasleverancier:

  • Zoek een onafhankelijke prijsvergelijker
  • Reken met jouw werkelijke verbruik
  • Vergelijk ook de contractvoorwaarden en kleine lettertjes

Meer tips om prijzen te vergelijken

Kies je de goedkoopste gasleverancier of de beste?

Net als dat de goedkoopste gasleverancier niet bestaat, is er ook niet één beste gasleverancier. Wie van de gasleveranciers de goedkoopste is, is afhankelijk van het moment dat je een nieuw contract afsluit en ook van jouw verbruik. Of een gasleverancier de beste is, hangt af van wat je persoonlijk belangrijk vindt. Het gas waarmee je jouw huis verwarmt en je eten kookt, is namelijk bij elke leverancier hetzelfde. Als je wil dat jouw goedkope gasleverancier ook een goede leverancier is, kan je letten op:

  • Kwaliteit klantenservice
  • Visie op duurzaamheid
  • Verborgen kosten

Bekijk onze tips bij het kiezen van een gasleverancier

Gewoon gas of gas met CO2-compensatie? Kies wat bij jou past.

Bij ons kan je kiezen voor gewoon gas, maar ook voor gas met CO2-compensatie. Dat kan niet bij elke goedkope gasleverancier, maar we begrijpen dat je het wel belangrijk vindt dat jouw gasleverancier nadenkt over een schonere oplossingen. Wij compenseren jouw CO2-uitstoot dan met het inkopen van certificaten volgens het zogeheten Certified Emission Reductions-systeem. Deze certificaten zijn gecontroleerd en goedgekeurd door de Verenigde Naties (UNFCCC). Zo dragen we bij aan investeringen in duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland: een windproject uit India en een waterkrachtproject uit de Filipijnen.

Bij ons ben je verzekerd van een goede prijs

We kunnen niet beloven dat wij voor elk huishouden de goedkoopste gasleverancier zijn, maar wel dat je een goede prijs betaalt als je voor ons kiest. En dan zorgen we ook voor jou, daar kan je van op aan. Wil je direct gas en/of stroom van Vattenfall aanvragen? Groen of grijs? Je krijgt bij ons een goed advies en alle keuze.

Stel zelf jouw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Onze aanbiedingen & acties

Bekijk welke aanbieding bij je wensen past en stel direct je energieproduct samen.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?