gas water licht nieuw huis

Zo regel je gas, water, licht voor een nieuw huis

Gefeliciteerd met je nieuwe huis. Een warme douche is toch wel het minste dat je mag verwachten als je thuiskomt. Gelukkig is gas, water, licht afsluiten voor een nieuw huis zo geregeld. Goed om te weten: je stelt bij ons zelf jouw energieproduct samen en maakt het zo groen als je zelf wil.

Stel jouw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Gas, water, licht afsluiten in jouw nieuwe huis

Of je nu jouw eerste huis hebt gekocht of gaat samenwonen: we begrijpen dat je wil verhuizen zonder veel na te denken over jouw gas, water en licht. Mooi, want wij zorgen er graag voor dat jouw energie geregeld is. Wil je gas en licht aanvragen voor een nieuw huis? Gaat het om je eerste energiecontract of wil je jouw huidige energiecontract meeverhuizen naar jouw nieuwe adres? Wij maken het heel eenvoudig voor je. Bij ons stel je binnen 3 stappen jouw eigen energieproduct samen en kies je zelf hoe duurzaam jouw energie is. Daar kan je van op aan.

Klantvraag: kan ik bij jullie ook mijn wateraansluiting regelen?

Nee, helaas. Al geven we toe dat het voor jou wel makkelijk zou zijn. Gelukkig is het aanvragen van water ook zo geregeld. Per regio is er een waterbedrijf dat de wateraansluitingen in die regio verzorgt. Je kan dus niet kiezen, maar je geeft gewoon jouw nieuwe adres door aan het waterbedrijf in jouw regio. Simpel toch? Weet je niet welk waterbedrijf er in jouw regio verantwoordelijk is? Op deze kaart van kraanwater.nu zie je snel wie de drinkwatervoorziening op jouw adres regelt. Ook zie je meteen hoe je dit waterbedrijf kunt bereiken.

Gas, water, licht aansluiten bij nieuwbouw

Verhuis je naar een gloednieuw huis dat je hebt laten bouwen? Dan kan het zijn dat er nog aansluitingen moeten komen voor gas, water en licht. In de meeste gevallen regelt de aannemer of projectontwikkelaar die basisaansluitingen op gas, water en licht. Zelf kies je een nieuwe energieleverancier die bij jouw wensen past. Mocht je de aansluitingen toch zelf moeten regelen dan doe je dat bij de netbeheerder en het waterbedrijf in jouw regio. Tip: op mijnaansluiting.nl regel je het in één keer.

Energie aanvragen

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?