Met VoordeelLaden rijd je groen én voordelig

Heb je een elektrische auto? Dan draag je op een mooie manier bij aan een fossielvrije toekomst. Daar belonen we je graag voor. Binnenkort kun je daarom gebruikmaken van VoordeelLaden. Je laadt daarmee ’s nachts tussen 00.00 en 06.00 uur tegen een voordelig tarief voor groene stroom op.

Interesse? Schrijf je in en je krijgt bericht wanneer VoordeelLaden beschikbaar is.

VoordeelLaden: zo werkt het

Heb je een elektrische auto, dan verbruik je veel stroom om deze op te laden. Dat doe je natuurlijk het liefst tegen het voordeligste tarief. Met ons nieuwe stroomcontract laad je alle dagen van de week ‘s nachts voordelig op. ​Niet alleen ben je groen bezig doordat je elektrisch rijdt op groene stroom. Ook help je mee aan een gebalanceerd stroomnetwerk, waarmee je overbelasting voorkomt. Je leest meer over onze groene stroom in het stroometiket.

Van al onze tariefsoorten is dit nieuwe laadtarief voor groene stroom de meest gunstige. Het tarief geldt ook voor andere apparatuur die ’s nachts gebruikmaakt van stroom. Het enige wat we van jou nodig hebben is toestemming om je slimme meter uit te lezen.

Heb je nu enkeltarief?

Met VoordeelLaden krijg je overdag een tarief dat iets hoger ligt dan je huidige enkeltarief. Maar tussen 00.00 en 06.00 profiteer je van een laadtarief dat veel lager is dan het enkeltarief, 7 dagen per week.  

 

 

Heb je nu dubbeltarief?

Met VoordeelLaden krijg je overdag een tarief dat iets lager is dan je normaaltarief. Tussen 00.00 en 06.00 profiteer je vervolgens van een tarief dat nog gunstiger is dan je huidige daltarief, 7 dagen per week.

Alle voordelen van VoordeelLaden

  • Elke nacht groene stroom voor een extra voordelig tarief
  • Deze gunstige prijs geldt ook voor je andere elektrische apparaten
  • Direct 10% Blijven Loont korting, wat kan oplopen tot 25%

Stap voor stap naar VoordeelLaden

  1. Je hebt een laadpaal thuis of schaft deze aan.

  2. Heb je nog geen slimme meter? Vraag alvast een prioriteitsplaatsing aan bij je netbeheerder. 

  3. Je sluit een VoordeelLaden contract met ons af voor gas en groene stroom.

  4. Geregeld? Dan worden de daluren meteen voordeliger! Had je enkeltarief, dan krijg je overdag weliswaar een tarief dat iets hoger ligt, maar ga je tussen 00.00 en 06.00 uur een lager bedrag betalen. Wie dubbeltarief had, profiteert in deze zes uur van een tarief dat nog gunstiger is dan het huidige daltarief.

Meer over het laden van je auto

Een elektrische auto wil je het liefst opladen waar en wanneer je maar wilt. Thuis en onderweg. Maar hoelang duurt opladen en hoe werkt het? We helpen je graag op weg.

Opladen van je elektrische auto

Voordelig opladen doe je gewoon thuis

Met een eigen laadpaal heb je altijd een opgeladen auto voor de deur. En je laadt meestal nog voordeliger ook. Helemaal met de keuze uit onze twee laadpalen, die nu in prijs zijn verlaagd. Zo is er altijd een laadpaal die bij je past!

Je eigen laadpaal