Met VoordeelLaden rijd je voordeliger

Binnenkort kan je gebruikmaken van VoordeelLaden. Je laadt daarmee ’s nachts tussen 00.00 en 06.00 uur tegen een voordeliger tarief je elektrische auto op.

Interesse? Schrijf je in en krijg bericht wanneer VoordeelLaden beschikbaar is.

VoordeelLaden: zo werkt het

Heb je een elektrische auto, dan verbruik je veel stroom om deze op te laden. Dat doe je natuurlijk het liefst tegen het voordeligste tarief. Met ons nieuwe stroomcontract laad je alle dagen van de week ‘s nachts voordelig op. Veel auto's worden op hetzelfde moment van de dag geladen. Bijvoorbeeld wanneer je thuiskomt van je werkt. Maar ​'s nachts is het stroomnet veel minder druk. Door 's nachts te laden help je overbelasting van het stroomnet te voorkomen. 

Van al onze tariefsoorten is dit nieuwe laadtarief de meest gunstige. Het tarief geldt ook voor andere apparatuur die ’s nachts gebruikmaakt van stroom. Het enige wat we van jou nodig hebben is toestemming om je slimme meter uit te lezen.

De voordelen van VoordeelLaden

  • Elke nacht stroom voor een extra voordelig tarief
  • Dit daltarief geldt ook voor je andere elektrische apparaten

Stap voor stap naar VoordeelLaden

  1. Je hebt een laadpaal thuis of schaft deze aan.

  2. Heb je nog geen slimme meter? Vraag die dan aan bij je netbeheerder. 

  3. Je sluit een VoordeelLaden contract af.

  4. Geregeld? Dan worden de daluren meteen voordeliger! Je laadt tussen 00.00 en 06.00 uur tegen een lager tarief je auto op.

Meer over het laden van je auto

Een elektrische auto wil je het liefst opladen waar en wanneer je maar wilt. Thuis en onderweg. Maar hoelang duurt opladen en hoe werkt het? We helpen je graag op weg.

Opladen van je elektrische auto

Voordelig opladen doe je gewoon thuis

Met een eigen laadpaal heb je altijd een opgeladen auto voor de deur. En je laadt meestal nog voordeliger ook. Helemaal met de keuze uit onze twee laadpalen, die nu in prijs zijn verlaagd. Zo is er altijd een laadpaal die bij je past!

Je eigen laadpaal