Samen op weg met Sit & Heat

We moeten fossielvrij reizen, werken en wonen. Dit betekent dat we moeten veranderen. En snel. We beginnen bij onszelf én we kijken verder. Daarom werken we samen met bedrijven en onze klanten aan dat éne ultieme doel: fossielvrij leven, binnen één generatie. We stellen je voor aan Sit & Heat. Een bedrijf dat zich richt op energiezuinige verwarming in de vorm van een warmtekussens. Interessant voor de horeca, op kantoor of bij jouw thuis.

Hoe werkt Sit & Heat?

Sit & Heat schakelt aan of uit zodra iemand op het kussen gaat zitten. Hierdoor gaat er geen warmte verloren aan de buitenlucht zoals met reguliere gasheaters. Zo bespaar je tot wel 95% op deze energiekosten. Met een warmtekussen verwarm je namelijk, in plaats van de buitenlucht, je romp waardoor je lichaam op temperatuur blijft. Hierdoor kun je in de koude wintermaanden ook buiten warm genieten. Met de bedieningsknop kun je zelf de warmte instellen. Elke stoel is aangesloten op een Sit & Heat batterypack.

Voor in de horeca

Sit & Heat is voor iedere stoel of bank, je bepaalt zelf de afmetingen en kleuren waardoor het perfect afgestemd kan worden op het interieur. De reacties op Sit & Heat in de horeca zijn erg positief. Je geeft namelijk net dat beetje extra aan je gasten waardoor ze langer buiten blijven zitten en een extra drankje bestellen. Horecaondernemer Claudia Donderwinkel van restaurant Fresca in Nijmegen vertelt: ‘Ik zie mijn omzet stijgen sinds ik in de winter een verwarmd Sit & Heat terras heb.

Voor op het kantoor

In grote kantoorruimtes kan het lastig zijn om werknemers tevreden te houden met de temperatuur. Sit & Heat is een innovatieve oplossing om jouw medewerkers warm te houden. Sit & Heat kan namelijk in bureaustoelen worden gebouwd. Hierdoor bespaar je uiteindelijk kosten en energie. Op het kleine kantoor van Sit & Heat (50m2)  besparen ze al ruim €500 per jaar. Bovendien draagt Sit & Heat bij aan een duurzaam en innovatief bedrijfsimago. 

Bestel met 10% korting

Samen met Sit & Heat zetten wij ons in voor een duurzame toekomst. Zowel voor de horeca, op kantoor of bij jouw thuis. Bestel nu je verwarmde kussens met de kortingscode #Vattenfall en krijg 10% korting op je bestelling bij Sit & Heat. Dan zit jij er voortaan ook warmpjes bij.

Bekijk de actie

Interessant artikel?