10% korting op de kussens van Sit & Heat

Van terras tot werkplek: je zit comfortabel op de energiezuinige verwarmde kussens van Sit & Heat. Vattenfall-klanten ontvangen 10% korting op hun bestelling. 

Kostenbesparend

Bespaar flink op de verwarmingskosten van je (thuis)werkplek of terras

Milieuvriendelijk

Verwarm je plek in plaats van de (buiten)lucht en verminder de CO2-uitstoot

Comfort voor iedereen

Stel zelf de temperatuur in die je comfortabel vindt

Exclusieve klantenkorting

Vattenfall klanten krijgen 10% korting op de verwamde kussens van Sit & Heat.

Nog geen klant? Stap nu over en profiteer van extra klantvoordelen.

Zo werkt Sit & Heat

De kussens van Sit & Heat zijn superenergiezuinig. De verwarming gaat namelijk automatisch aan als je gaat zitten. En weer uit als je opstaat. Daardoor gaat er geen warmte verloren, zoals bij terrasheaters of straalkachels. Zo bespaar je tot wel 95% op je energiekosten. Heel geschikt dus voor het verwarmen van je terras of (thuis)werkplekken. 

De kussens zijn voorzien van een energiezuinige 40 watt battery pack en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Dus geschikt voor elk type stoel of bank.

Nu ik veel thuiswerk, zit ik veel op zolder. Die is erg koud. Met mijn verwarmde stoel zit ik zonder veel extra stoken heerlijk comfortabel. 

Jeroen, ondernemer in Nijmegen

Samen onderweg naar fossielvrij leven 

Leven zonder fossiele brandstoffen vraagt om een andere, duurzame manier van verwarmen en koelen. Daarom investeren we flink in de uitbreiding van onze stadswarmtenetten en de ontwikkeling van een betaalbare warmtepomp voor huizen en bedrijven. Ook slaan we de handen ineen met partners in ons netwerk. Zoals Sit & Heat, die met hun kussens een duurzaam alternatief bieden voor de verwarming van terrassen en (thuis)werkplekken. Deze actie is exclusief voor zakelijke klanten van Vattenfall.