10% korting op de kussens van Sit & Heat

Van terras tot werkplek: je zit comfortabel op de energiezuinige verwarmde kussens van Sit & Heat. Vattenfall-klanten ontvangen 10% korting op hun bestelling. 

Kostenbesparend

Bespaar flink op de verwarmingskosten van je (thuis)werkplek of terras

Milieuvriendelijk

Verwarm je plek in plaats van de (buiten)lucht en verminder de CO2-uitstoot

Comfort voor iedereen

Stel zelf de temperatuur in die je comfortabel vindt

Zo werkt Sit & Heat

De kussens van Sit & Heat zijn superenergiezuinig. De verwarming gaat namelijk automatisch aan als je gaat zitten. En weer uit als je opstaat. Daardoor gaat er geen warmte verloren, zoals bij terrasheaters of straalkachels. Zo bespaar je tot wel 95% op je energiekosten. Heel geschikt dus voor het verwarmen van je terras of (thuis)werkplekken. 

De kussens zijn voorzien van een energiezuinige 40 watt battery pack en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Dus geschikt voor elk type stoel of bank.

10% korting voor klanten van Vattenfall

Met de energiezuinige verwarmde kussens van Sit & Heat, zetten we weer een stap richting een fossielvrije toekomst. En elke stap telt. Daarom krijg je als klant van Vattenfall 10% korting. Gebruik hiervoor kortingscode #Vattenfall bij je bestelling.

Naar de actie

Nu ik veel thuiswerk, zit ik veel op zolder. Die is erg koud. Met mijn verwarmde stoel zit ik zonder veel extra stoken heerlijk comfortabel. 

Jeroen, ondernemer in Nijmegen

Samen onderweg naar fossielvrij leven 

Leven zonder fossiele brandstoffen vraagt om een andere, duurzame manier van verwarmen en koelen. Daarom investeren we flink in de uitbreiding van onze stadswarmtenetten en de ontwikkeling van een betaalbare warmtepomp voor huizen en bedrijven. Ook slaan we de handen ineen met partners in ons netwerk. Zoals Sit & Heat, die met hun kussens een duurzaam alternatief bieden voor de verwarming van terrassen en (thuis)werkplekken. Deze actie is exclusief voor zakelijke klanten van Vattenfall en loopt t/m 31 januari 2021.