Fossielvrij leven mogelijk maken samen met Sit & Heat

Fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie, dat is onze missie. Samen met partners in allerlei branches zorgen we dat zoveel mogelijk mensen minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen. Op deze pagina maak je kennis met Sit & Heat, een bedrijf dat zich richt op energiezuinige verwarming in de vorm van warmtekussens. Interessant voor de horeca, op kantoor of thuis.

Zo werkt Sit & Heat

Sit & Heat is een verwarmd kussen dat automatisch aangaat als je erop zit. Daardoor gaat geen warmte verloren, zoals dat wel gebeurt met gasheaters. Zo bespaar je tot wel 95% op je energiekosten. Met een warmtekussen verwarm je namelijk jezelf in plaats van de buitenlucht. Daardoor blijft je lichaam op temperatuur. Zo kan je ook in de winter buiten zitten zonder het koud te krijgen. Met de bedieningsknop kun je zelf de warmte instellen. De Sit & Heat stoelen werken op een batterypack.

Sit & Heat in de horeca

Sit & Heat is voor elk soort stoel of bank van elk soort afmeting. Ook de kleur kies je zelf. De reacties op Sit & Heat in de horeca zijn erg positief. Gasten zitten langer buiten en bestellen daardoor meer.

Ik zie mijn omzet stijgen sinds ik in de winter een verwarmd Sit & Heat terras heb.

Claudia Donderwinkel van restaurant Fresca in Nijmegen

Sit & Heat op kantoor

Als iedereen een andere temperatuur fijn vindt, dan biedt Sit & Heat uitkomst. Je kunt Sit & Heat namelijk in bureaustoelen verwerken. Zo heeft iedereen de temperatuur die hij fijn vindt en en bespaar je op je energiekosten. Op het kleine kantoor van Sit & Heat, van 50m2 besparen ze al ruim €500 per jaar. Bovendien zet je met Sit & Heat een stap richting fossielvrij leven, waarmee je als bedrijf laat zien dat je geeft om de planeet waarop we leven. 

Bestel met 10% korting

Met de kortingscode #Vattenfall krijg je 10% korting op je bestelling bij Sit & Heat.

Bekijk de actie

Deel deze pagina