Fossielvrij leven mogelijk maken samen met Brenger

Fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie, dat is onze missie. Samen met partners in allerlei branches zorgen we dat zoveel mogelijk mensen minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen. Op deze pagina maak je kennis met Brenger, een transportbedrijf dat slim gebruik maakt van de onbenutte ruimte van bestelbusjes die al rondrijden.

Slim omgaan met onbenutte ruimte

Lang niet alle bestelbusjes die rondrijden zitten vol. Brenger benut die lege ruimte voor het vervoeren van grote spullen. Zo verdienen koeriers meer per rit en betalen consumenten en bedrijven minder voor het vervoeren van grote spullen. En belangrijker nog: de CO2-uitstoot gaat omlaag. Brenger wil in 2022 67 miljoen kilo CO2 voorkomen.

Grote kansen voor de transportbranche

Als je je bedrijf wilt verduurzamen, denk dan ook aan transport. De transportbranche is in Nederland verantwoordelijk voor 13% van de totale CO2-uitstoot. Een hoop ruimte voor verbetering dus. Sinds kort is er Brenger voor Bedrijven. Daarmee kunnen ook bedrijven grote spullen vervoeren met de onbenutte ruimte in bestelbusjes. Zo komt Brenger dichter bij haar missie: elk busje onderweg zoveel mogelijk benutten.

Koeriers leveren de beste service

Met een groot netwerk van koeriers is er altijd wel een geschikte koerier in de buurt. Alleen de best presterende koeriers krijgen toegang tot opdrachten van zakelijke klanten, waardoor zij altijd betrokken zijn bij dat wat het meest belangrijk is: de beste service voor je klanten.

Online portal

Bij de nieuwe service hoort ook nieuwe technologie. Meld je je als bedrijf aan dan krijg je toegang tot een online portal waarin je als bedrijf overzichtelijk en eenvoudig tegen vaste prijzen je transporten kunt regelen. Daarnaast volg je er de status van het transport online en betaal je achteraf op factuur.

20% korting op je pakket via Brenger

Als je Brenger een keer wilt proberen, dan is dit het moment. Je krijgt 20% korting op je transportpakket via Brenger.

Bekijk de actie

Deel deze pagina