1. Home
  2. Service voor jou
  3. Alle voordelen op een rij

Op deze voordelen mag je rekenen

Je keuze voor een fossielvrije toekomst levert je onderneming vandaag al wat op. Zo krijg je bij ons elk jaar blijvende korting op stroom, met Blijven Loont. We regelen mooie aanbiedingen voor je bij de duurzame bedrijven in ons netwerk. En helpen je besparen op je energiekosten met slimme tips en persoonlijk advies. 

 

Blijven loont

Klanten die bij ons blijven, verdienen iets extra’s. Daarom krijg je korting op de variabele leveringskosten van stroom. Elk jaar, over de eerste 10.000 kWh die je verbruikt. Dat noemen we Blijven Loont. Als klant start je met 10% korting. Het volgende jaar komt daar 5% bij. Tot wel 25% zolang je blijft.

Lees de spelregels door. Of vraag meteen je korting aan:

Blijven loont-korting aanvragen

Samen onderweg naar fossielvrij leven binnen een generatie

De komende jaren investeren we fors in de productie van duurzame stroom en warmte. Die slagkracht danken we aan onze partners en twee miljoen klanten: aan jou. Zo zetten we samen dus al grote stappen. Maar in de beweging naar een fossielvrije wereld telt elke stap. Daarom helpen we je ook met het besparen van energie en het verduurzamen van jouw bedrijf. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je energierekening. Je keuze voor de toekomst levert daarom vandaag al wat op.

Alle energiefacturen automatisch in je boekhoudpakket

Maak je gebruik van e-facturatie? Ontvang dan voortaan ook je energiefactuur automatisch in je boekhoudpakket.

Zet e-facturatie aan in Mijn Vattenfall