Ondernemer werkt op laptop

Overweeg je om je energiecontract op te zeggen?

We zouden het jammer vinden als je je contract opzegt. Ben je benieuwd of je contract nog bij jouw onderneming past? Wij helpen je graag bij vragen. Met één telefoontje weet je dan snel of je nog goed zit.

Twijfel je over het opzeggen van je zakelijke energiecontract?

We begrijpen dat er soms redenen zijn om je huidige energiecontract te beëindigen. Twijfel je of je contract nog bij jouw onderneming past? Bij onze Ondernemersdesk kun je altijd terecht voor een ContractCheck en persoonlijk advies. Dan weet je zeker of je nog goed zit of dat een ander contract misschien beter bij jou past. Bel ons gerust op werkdagen van 8.00 tot 15.00 uur op 020 89 20 255.

We denken graag met je mee: bel onze Ondernemersdesk

Bel ons op werkdagen tussen 08.00 en 15.00 op 020 89 20 255. We denken graag met je mee.

Toch liever opzeggen?

Je nieuwe leverancier regelt de overstap voor jou. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Betaal je dan een overstapboete? Jij hebt met ons een contract afgesloten voor een bepaalde tijd. Hiervoor maken wij kosten. Beëindig je het contract eerder dan afgesproken, dan brengen wij jou kosten in rekening. Deze kosten noemen wij de overstapboete en die hangt af van een aantal factoren. Onze Ondernemersdesk kan je precies vertellen of je een overstapboete hebt.

Zo zeg je op bij overlijden

Is een naaste overleden en wil je zijn of haar zakelijke contract opzeggen? Wij helpen je natuurlijk dit te regelen. Want we begrijpen dat je nu andere zorgen hebt. Als je onderstaande gegevens bij de hand houdt als je ons belt, dan zorgen wij dat het in orde komt.

  • de adresgegevens of het klantnummer
  • op welke naam het contract staat

Onze Ondernemersdesk zit klaar voor je

Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur op maandag tot en met vrijdag. 
020 89 20 255

Liever schriftelijk opzeggen? Ook dat kan. Vermeld bij je opzegging alsjeblieft je naam en klantnummer? 

Ons postadres is: 
Vattenfall Klantenservice
Postbus 40021
6803 HA Arnhem

Interessant artikel?