1. Home
  2. Kennis
  3. Zonnepanelen kopen in een compleet pakket

Onze zonnepanelen: set met alles erop en eraan

Wil je liever een zonnepanelenset dan losse panelen? Dat begrijpen we. Bij ons kan je zonnepanelen per set kopen. De kosten voor een set zonnepanelen zijn inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de groepenkast én technische inspectie. Lekker compleet dus. Kopen kan bij ons vanaf 6 zonnepanelen.

Voorlopig weer aanvragen voor zonnepanelen mogelijk

Omdat de vraag naar zonnepanelen nu groter is dan het aanbod, is het niet op elk moment mogelijk om zonnepanelen aan te vragen. Nu kan het tijdelijk wel, met de Zonnepanelencheck op de website van onze partner Feenstra.

Zonnepanelenset kopen: bereken jouw prijs

Als je een zonnepanelenset gaat kopen, doe dan eerst onze Zonnepanelen Check. Hiermee bekijk je hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en wat voor die set zonnepanelen de pakketprijs is. Je ziet ook direct of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Na afronden van de check kan je een offerte aanvragen.

Daarom zonnepanelen in een set

Bij ons kan je rekenen op een pakket zonnepanelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze partner Feenstra zorgen we ervoor dat alles netjes geïnstalleerd wordt. Dit doen we binnen een dag. Inclusief monteren en aansluiten. Moet jouw meterkast ook aangepast worden? Geen probleem, dan doen we dat direct. Wel zo handig.

Bij koop bieden we de keuze uit drie zonnepanelenpakketten in verschillende prijsklassen. In de tabel hieronder zie je welke pakketten we hebben. 

Onderstaande prijzen gelden voor plaatsing van een set zonnepanelen op een woning met schuin dak. Voor platte daken rekenen we een kleine toeslag.

Per 10 zonnepanelen:

De goedkoopste zonnepanelenset

Natuurlijk is het aantrekkelijk om voor de goedkoopste zonnepanelenset te gaan. Dat begrijpen we. Maar of een set zonnepanelen goedkoop is, hangt eigenlijk niet alleen van de zonnepanelen-setprijs af. Denk ook aan kwaliteitopbrengst en levensduur. Ook vermogen is belangrijk. Zonnepanelen met veel vermogen in Wattpiek zijn vaak iets duurder, maar ze brengen ook meer op.

Zonnepanelenpakket met aanbieding? Als klant krijg je korting.

Voor wie op zoek is naar een zonnepanelenpakket met aanbieding: als klant van Vattenfall krijg je € 100 korting als je een set zonnepanelen bij Feenstra koopt. Deze € 100 korting ontvang je op de offerte van Feenstra bovenop de vermelde prijzen.

 

Set zonnepanelen kopen begint met een snelle check

Een zonnepanelenpakket kopen is sneller geregeld dan je denkt. De eerste stap? Met onze Zonnepanelen Check ontdek je binnen 12 seconden of je dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Ook zie je meteen welke kosten en opbrengsten je kan verwachten. We adviseren je graag welke zonnepanelenset het beste bij je past.

Doe de Zonnepanelen Check

Deel deze pagina

Meer informatie over zonnepanelen