set zonnepanelen

Onze zonnepanelen: set met alles erop en eraan

Wil je liever een zonnepanelenset dan losse panelen? Dat begrijpen we. Bij ons kan je zonnepanelen per set kopen. De kosten voor een set zonnepanelen zijn inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de groepenkast én technische inspectie. Lekker compleet dus. Huren kan bij ons vanaf 10 zonnepanelen, kopen vanaf 6.

Zonnepanelenset kopen? Bereken jouw prijs.

Ga je een zonnepanelenset kopen? Doe eerst onze Zonnepanelen Check om te kijken hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en wat voor die hoeveelheid zonnepanelen de pakketprijs is. Je ziet ook direct of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Na afronden van de check kan je een offerte aanvragen.

Daarom zonnepanelen per pakket

Bij ons kan je rekenen op een pakket zonnepanelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze partner Feenstra zorgen we ervoor dat alles netjes geïnstalleerd wordt. Dit doen we binnen een dag. Inclusief monteren en aansluiten. Moet jouw meterkast ook aangepast worden? Geen probleem, dan doen we dat direct. Wel zo handig.

Bij koop bieden we de keuze uit drie zonnepanelenpakketten in verschillende prijsklassen. In de tabel hieronder zie je welke pakketten we hebben. Als je zonnepanelen wilt huren, hoef je natuurlijk helemaal geen rekening te houden met de aanschafprijs. Huur je een zonnepanelenset bij ons, dan installeren we de Trina Solar panelen met 295 Wp op je dak.

Onderstaande prijzen gelden voor plaatsing van een set zonnepanelen op een woning met schuin dak. Voor platte daken rekenen we een kleine toeslag.

 

 Premium Power Excellent PowerHigh Power 
Type paneel LG Solar 330 Wp Neon 2 Black AUO BenQ 320 Wp Full Black Trina Solar 295 Wp Full Black
Vermogen in Wattpiek per zonnepaneel 330 Wp 320 Wp 295 Wp
Garantie omvormer 10 jaar 10 jaar 10 jaar
Garantie set zonnepanelen

25 jaar productgarantie

25 jaar vermogensgarantie

15 jaar productgarantie

25 jaar vermogensgarantie

10 jaar productgarantie

25 jaar vermogensgarantie

Verwachte levensduur panelen Minimaal
25-30 jaar
Minimaal
25-30 jaar
Minimaal
25-30 jaar
Verwachte opwek eerste jaar 2.805 kWh 2.720 kWh 2.508 kWh
Vattenfall klantenprijs (per 10), incl. btw € 5.984 € 5.252 € 4.823

De goedkoopste zonnepanelenset

Natuurlijk is het aantrekkelijk om voor de goedkoopste zonnepanelenset te gaan. Dat begrijpen we. Maar of een set zonnepanelen goedkoop is, hangt eigenlijk niet alleen van de zonnepanelensetprijs af. Denk ook aan kwaliteit, opbrengst en levensduur. Ook vermogen is belangrijk. Zonnepanelen met veel vermogen in Wattpiek zijn vaak iets duurder, maar ze brengen ook meer op.

Zonnepanelenpakket met aanbieding? Als klant krijg je korting.

Voor wie op zoek is naar een zonnepanelenpakket met aanbieding: als klant van Vattenfall krijg je € 100,- korting als je een set zonnepanelen bij ons koopt.

Set zonnepanelen kopen begint met een snelle check

Een zonnepanelenpakket kopen is sneller geregeld dan je denkt. De eerste stap? Met onze Zonnepanelen Check ontdek je binnen 12 seconden of je dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Ook zie je meteen welke kosten en opbrengsten je kan verwachten. We adviseren je graag welke zonnepanelenset het beste bij je past.

Doe de Zonnepanelen Check

Onze aanbiedingen & acties

Bekijk welke aanbieding bij je wensen past en stel direct je energieproduct samen.

Interessant artikel?