Snel een bouwaansluiting nodig voor uw bedrijf?

Wilt u als ondernemer in de bouw snel een tijdelijke elektriciteitsaansluiting aanvragen? Dat regelen we graag voor u. We zetten de aanvraag van levering van uw bouwaansluiting binnen 24 uur door naar de netbeheerder. Deze pakt uw verzoek dan met hoge prioriteit op.

 

Bel of mail ons om een bouwaansluiting voor uw bedrijf aan te vragen. U kunt onze medewerkers bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Hoe vraagt u de levering van een bouwaansluiting aan?

Wat is een bouwaansluiting?

Een bouwaansluiting is een tijdelijke aansluiting die gebruikt wordt ten tijde van de bouw. De netbeheerder plaatst deze tijdelijke aansluiting voor u zodat u voorzien bent van het benodigde gas en elektriciteit. Deze aansluitingen worden geleverd in wind- en waterdichte kastjes.

Een spoedaanvraag

U vraagt bij ons de levering van een bouwaansluiting aan wanneer u als ondernemer elektriciteit nodig heeft op uw bouwplaats. Wij behandelen uw aanvraag dan met spoed, zodat de netbeheerder binnen 24 uur op de hoogte is.

Duurt de bouw onverhoopt langer dan gepland? Geen zorgen, de leveringsovereenkomst kan eenvoudig verlengd worden. Na afloop van het project kunt u de levering van uw bouwaansluiting makkelijk stopzetten door ons het vooraf ingevulde afmeldformulier op te sturen.

Wat kost een bouwaansluiting?

De kosten van een bouwaansluiting hangen af van de benodigde capaciteit en de lengte van de aansluiting. U kunt op www.mijnaansluiting.nl meer informatie vinden.

 

Bel 020 892 00 75

Vraag direct een bouwaansluiting voor uw bedrijf aan

U kunt onze medewerkers bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Ook interessant voor u?