1. Grootzakelijk
  2. Zakelijke energie
  3. Spoedaansluiting energie

Direct een spoedaansluiting energie voor uw bedrijf nodig?

Dreigt uw energie afgesloten te worden of heeft u met spoed een nieuwe aansluiting nodig? Vraag dan nu een spoedlevering van energie aan. Binnen 24 uur zetten wij uw aanvraag door naar de netbeheerder. Die behandelt uw verzoek dan met de hoogste prioriteit. Zodat u zich zonder zorgen kunt blijven richten op uw bedrijf.

 

Bel of mail ons en vraag een zakelijke spoedlevering van energie aan. U kunt onze medewerkers bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. 

Wanneer heeft u een spoedlevering van energie nodig?

In de volgende gevallen kunt u uw energie via een spoedlevering bij ons aanvragen:

  1. Bij een afsluiting: Als uw zakelijke energie afgesloten wordt, wilt u dat uw nieuwe aansluiting met spoed geregeld wordt.
  2. Bij een verhuizing: Verhuist u naar een nieuw bedrijfspand? Via een spoedlevering zorgen we dat uw energie snel geregeld is.
  3. Bij een verzwaring van uw huidige meter: Heeft u meer capaciteit nodig? Dan zorgen we ervoor dat de aanvraag en levering van een zwaardere elektriciteitsaansluiting zo snel mogelijk in gang wordt gezet.

Wat betaalt u voor een spoedaansluiting elektra en/of gas?

De kosten van een spoedaansluiting energie zijn afhankelijk van de benodigde capaciteit en de lengte van de aansluiting. Lees meer op www.mijnaansluiting.nl.

Bel 020 892 00 75

Vraag een zakelijke spoedlevering van energie aan

U kunt onze medewerkers bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Bent u op zoek naar een spoedaansluiting voor uw huis? Kijk dan hier hoe u hulp kunt krijgen.

Ook interessant voor u?