1. Grootzakelijk
  2. Zakelijke energie

Al ruim 100 jaar zakelijke energieoplossingen voor alle soorten bedrijven

Vattenfall is een Europees energiebedrijf met circa 20.000 medewerkers. Wij leveren al meer dan 100 jaar elektriciteit, gas en warmte aan particulieren en bedrijven. Daarnaast zijn we graag uw zakelijke energiepartner op het gebied van energie besparen en verduurzamen. Met onze zakelijke energieproducten en duurzame energieoplossingen hebben we altijd een passende oplossing voor uw (groot)zakelijke energie!

Hulp bij al uw energievraagstukken

Uw bedrijf verduurzamen

Duurzame energieoplossingen

Door het gebruik van duurzame energie draagt u niet alleen bij aan een schoner milieu, het levert u vaak ook financieel voordeel op. We denken graag met u mee en helpen bij uw keuze voor een duurzame energieoplossing.

Energiekosten besparen

energie besparen bedrijven

De energiekosten zijn vaak een aanzienlijk deel van uw totale bedrijfskosten. Zeker als u een energie grootverbruiker bent. Maar juist dan kunnen de kleinste maatregelen om energie of geld te besparen van grote waarde zijn.

Strategisch energie inkopen

Zakelijk energie inkopen

Elke ondernemer heeft verschillende wensen en behoeften als het gaat om de inkoop van energie. Er zijn dan ook meerdere manieren om uw energie in te kopen. Maar voor welk product- en prijstype kiest u? Wij helpen u hier graag bij.

Zakelijk energie vergelijken doe je zo!

Het is goed om te weten waar u op kunt letten als u offertes van verschillende energieleveranciers naast elkaar legt. Wij zorgen ervoor dat u geen appels met peren vergelijkt en helpen u bij de keuze van een energiecontract dat écht past bij uw bedrijf.

Begin met eerlijk vergelijken
De Markt Expertise Desk staat voor u klaar!

Duurzaam zakelijk energie-advies

De Markt Expertise Desk staat voor u klaar. We helpen u graag met al uw vragen over verduurzamen, energie besparen of strategisch inkopen. Wij zijn bereikbaar op 020 892 01 80 (op werkdagen van 8.30 tot 18.00 uur).

Altijd een oplossing voor uw zakelijke energie

Beste zakelijke dienstverlener in Energie

Logo MT1000
In de MT1000 van Management Team is Vattenfall voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste zakelijke dienstverlener'. We zijn er bijzonder trots op dat we overall het hoogst scoren op:

  • Klantgerichtheid
  • Productleiderschap
  • Excellente uitvoering
  • Hoogste NPS-score