Inzicht in uw eigen energiegegevens

Met het voorgestelde Klimaatakkoord om de CO2-uitstoot tegen 2030 met 55% te verminderen ten opzichte van 1990, worden VvE’s (Verenigingen van Eigenaren) en hun beheerders geconfronteerd met toenemende regelgeving. Gelukkig kunnen wij u ondersteunen met onze energieoplossingen, zodat u weloverwogen stappen kunt zetten om uw VvE te verduurzamen. In onze online omgeving kunnen alle VvE’s hun eigen energiegegevens bekijken, waaronder contractinformatie, verbruiksgegevens en energielabels.

Onze energieoplossingen om te verduurzamen

Concrete maatregelen voor VvE-beheerders

Wij analyseren de concrete duurzaamheidsmaatregelen voor uw vastgoed en berekenen het potentiële rendement. Dit leidt tot een gedetailleerd actieplan met een onderbouwing voor het implementeren van de maatregelen om uw vastgoed te verduurzamen. Hiermee heeft u het bewijs om uw investeringen te rechtvaardigen.

Bij het identificeren van de maatregelen kunt u denken aan:

EnergieMonitoring

Met EnergieMonitoring heeft u continu inzicht in het energieverbruik van uw panden op dag-, maand- en jaarbasis. Daarnaast voldoet u eenvoudig aan de verplicht erkende maatregel Energieregistratie- en Bewakingssysteem.

Met EnergieMonitoring analyseert u verbruikspatronen en identificeert u uw bespaarpotentieel. U kunt onze rapportages gebruiken of zelf uw rapportage samenstellen aan de hand van uw energieverbruik en kosten. Deze data kunt u gewoon zelf downloaden.

Kosten besparen door slimme energie-inkoop

Door zelf energie in te kopen bespaart vb&t vve diensten op de energiekosten. Samen met een portfoliomanager bespaart het bedrijf tijd en houdt tegelijk ook het risico laag.

Bekijk hun uitdaging

Ook interessant voor VvE (-beheerders)