Inzicht in uw eigen energiegegevens

Met de voorgestelde emissiereductie van 49% in 2030 krijgt u als VvE (-beheerder) met steeds meer regels te maken. Wij helpen u hierbij met onze duurzame oplossingen. Zo kunt u weloverwogen de eerste stappen naar het verduurzamen van uw VvE zetten. In onze online omgeving kan iedere VvE zijn eigen energiegegevens inzien. Denk hierbij aan het contract, de verbruiksgegevens en het energielabel.

Onze duurzame energieoplossingen

Bewijs voor duurzame investeringen

Wij brengen de duurzaamheid van uw vastgoed in kaart en identificeren de duurzame energieoplossingen. Dit resulteert in een plan van aanpak met een
concrete businesscase voor het toepassen van duurzame oplossingen op uw vastgoed. Hiermee heeft u de bewijsvoering om uw investeringen te rechtvaardigen.

Bij het identificeren van de duurzame energieoplossingen kunt u denken aan:

EnergieMonitoring

EnergieMonitoring biedt u de moge­lijkheid om te besparen op uw energiekosten. U heeft continu inzicht in het energieverbruik van uw panden op dag-, maand- en jaarbasis. Daarnaast voldoet u eenvoudig aan de verplicht erkende maatregel Energieregistratie- en Bewakingssysteem.

EnergieMonitoring is tijdelijk gratis beschikbaar voor onze klanten.

De eerste stap in het verduurzamen van uw vastgoed

De DuurzaamheidsScan geeft u inzicht in de energiebesparende maatregelen die uw bedrijf kunt nemen. U ziet welke erkende maatregelen er zijn, de benodigde investering en wat daarvan de terugverdientijd is. En wat u hiermee jaarlijks kunt besparen.

Kosten besparen door slimme energie-inkoop

Door zelf energie in te kopen bespaart vb&t vve diensten op de energiekosten. Samen met een portfoliomanager bespaart het bedrijf tijd en houdt tegelijk ook het risico laag.

Bekijk de uitdaging van vb&t vve

Ook interessant voor VvE (-beheerders)