Onze routekaart naar Paris Proof gebouwen voor het Nederlands vastgoed

De bouwsector is verantwoordelijk voor circa 38% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Om de doelen van het Klimaatakkoord te behalen, moet de CO2-uitstoot met 55% worden verlaagd ten opzichte van 1990. Voor de gebouwde omgeving zijn speciale afspraken gemaakt. Wij bieden het Nederlands vastgoed een routekaart naar Paris Proof gebouwen door hen inzicht, advies én duurzame energieoplossingen te bieden.

Samen bereiken we meer

Stap voor stap Paris Proof

100% fossielvrij binnen één generatie, dat is onze ambitie. Dat doen we door onze wind- en zonneparken flink uit te breiden en tegelijk onze fossiele opwek af te bouwen. Zo dragen we maximaal bij aan de Europese doelstellingen voor 2030.

Maar samen bereiken we meer. Daarom slaan we de handen ineen met andere organisaties, zoals Dutch Green Building Council. Een organisatie die als missie heeft de gebouwde omgeving in Nederland te verduurzamen. Dat stelt ons nog beter in staat om u te helpen bij het uitvoeren van het Deltaplan Duurzame Renovatie & Bebouwing, waarmee u uw vastgoed stap-voor-stap Paris Proof maakt.

Onze weg naar Paris Proof
Wilt u weten wat onze weg naar Paris Proof is en hoe wij die realiseren? Bekijk dan onze routekaart of bel ons op 020 892 01 80. We vertellen u er graag meer over.

Ons partnership met Cheappower4U

Het verduurzamen van elektriciteit binnen centraal verwarmde wooncomplexen kan uitdagend zijn. Bijvoorbeeld wanneer zonnepanelen op het dak niet mogelijk zijn. Via onze partner Cheappower4U bieden wij hiervoor een oplossing: het plaatsen van een kleine, lokale elektriciteitscentrale. Hiermee wekken bewoners zelf hun elektriciteit op én wordt de restwarmte benut.

Logo Cheappower4U

Verplicht uw vastgoed verduurzamen

Nederland heeft flinke ambities op het gebied van verduurzaming. Er zijn wettelijke eisen vastgelegd voor vastgoedeigenaren, -beheerders, woningcorporaties en VVE's. Uiteindelijk moeten alle maatregelen leiden tot een energieneutraal gebouwde omgeving.

Koplopers in het verduurzamen van de vastgoed sector

Klimaatondernemers zijn ondernemers en bedrijven die het veranderende klimaat niet als een bedreiging zien, maar als een kans. Binnen een inspirerende video- en podcastserie hebben wij een aantal vindingrijke ondernemers en bedrijven in de vastgoedsector opgezocht. We zien hoe zij erin slagen om succesvol te ondernemen én hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedsector

De ontwikkelingen rondom de verduurzaming van de vastgoedsector volgen elkaar in hoog tempo op. Meld u aan voor onze UpdateService en ontvang direct updates zodra er iets verandert – op het gebied van regelingen, subsidies of nieuwe innovaties.

Meld u aan en ontvang de updates

Wij helpen klanten hun klimaatdoelen te bereiken

Om ook onze klanten te helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen, hebben wij ons product- en dienstenaanbod flink uitgebreid. We doen er alles aan om het voor onze klanten eenvoudig en betaalbaar te maken om klimaatslimmer te kunnen leven.

Lees onze whitepapers over verduurzamen

Onze Vastgoed-specialisten staan voor u klaar!

Duurzame oplossingen voor de vastgoedsector

Inzicht krijgen in alle energie­besparingsmaatregelen, wet- en regelgeving en mogelijke subsidies kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Wij helpen u graag op weg om snel en eenvoudig aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw panden.

Duurzame energieoplossingen Vastgoed

Onze beloften aan zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek

  • Een scan op maat voor uw duurzaamheidsvraagstuk

  • Ondersteuning bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities, van advies, subsidieaanvraag tot aan de oplevering