Wacht niet te lang! Vraag een offerte aan en profiteer nog van de lagere energieprijzen

Als u niet teveel wilt betalen voor uw zakelijke energie, dan moet u snel in actie komen. De energieprijzen zijn in vier maanden als een vuurpijl omhoog geschoten. Wie nu een nieuw contract afsluit, krijgt te maken met hogere prijzen dan een half jaar geleden. En de kans is groot dat de prijzen nog verder zullen oplopen. Wacht daarom niet te lang!

Sluit nu een meerjarig contract af

Prijsstijgingen door hoge grondstofprijzen

De energieprijzen zijn in de eerste helft van het jaar flink gestegen door de hoge grondstof­prijzen vanwege de relatief koude winter. En daarbij komt nu de boven­gemiddelde temperatuur, die naar verwachting de komende maanden zal blijven aanhouden. Daarnaast komen we uit de corona­crisis, waardoor de vraag naar grondstoffen voor energie ook nog eens wereldwijd aan het toenemen is.

Deze stijgingen hebben vooral effect gehad op de prijzen voor de jaren 2021 & 2022. Maar naar mate we dichterbij het eind van het jaar komen, kunnen ook de energie­prijzen voor de jaren daarna gaan stijgen. Zeker als we een warme nazomer krijgen en een wat kouder najaar. We adviseren u daarom niet langer te wachten en nog vandaag een offerte aan te vragen. 

"Lange termijn contracten zijn nu nog een stuk voordeliger dan éénjarige contracten. Maar wacht niet te lang! Vraag nu een offerte aan en profiteer nog van de lagere energieprijzen."

Rick Marsman, Marktanalist Vattenfall Zakelijke Markt

Energieprijzen na diepe daling weer op oude niveau

Energieprijzen stijgen weer

MarktRapport updates
Door de ontwikkeling van de energieprijzen te volgen, kunt u uw energie slimmer inkopen. Wij volgen deze ontwikkelingen continu en sturen u via ons MarktRapport een wekelijkse update toe. Meld u aan en ontvang alle updates.

De marktprijs volgen en vastzetten als dat voor u gunstig is

Met ons FlexibelePrijs product volgt u met uw energieprijzen de bewegingen op de energiemarkt. U betaalt dus een variabele prijs voor uw elektriciteits- en gasverbruik. En met FlexibelePrijs heeft u één keer de mogelijkheid om uw contractprijs vast te zetten voor de resterende contractperiode. Zo bepaalt u zelf wanneer de prijs voor u het meest gunstig is!

Vraag online een offerte aan
Laptop op bureau met op achtergrond planten

Alles online, wel zo gemakkelijk!

Bij een online aanvraag kunt u alles zonder de tussenkomst van een accountmanager doen. Van het aanvragen van de offerte, het ontvangen van het prijsvoorstel tot aan het afsluiten van uw nieuwe energiecontract.

Eenvoudig en snel. Wel zo gemakkelijk!