Duurzame energie bij je thuis

Bij Vattenfall gaan we zo duurzaam mogelijk om met energie. Onze groene stroom is opgewekt in Nederland uit wind, water en zon en is 100% vrij van CO2-uitstoot. Ga jij ook voor écht groene energie? Of wil je kosten besparen? Kijk dan eens naar een nieuw, duurzamer energiecontact. 

Pluspunten duurzaam energiecontract

Keuze voor Nederlandse groene energie

Energie met groencertificaat

Scherpe aanbiedingen en tarieven

Mogelijke subsidies en financieringen

Subsidies kunnen per gemeente verschillen, de Energiesubsidiewijzer weet precies hoe het zit in jouw woonplaats. Ontdek in twee stappen of er in jouw gemeente subsidies en aantrekkelijke leningen zijn om je woning energiezuiniger te maken.

Tot eind 2020 kun je tot 30% subsidie krijgen op energiebesparende maatregelen zoals het isoleren van je dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. De voorwaarde is wel dat je tenminste twéé isolatiemaatregelen door een erkend bedrijf laat uitvoeren.

Per 1 september 2020 is het ook mogelijk om een tweede subsidieaanvraag in te dienen. Bij de tweede aanvraag gaat het om minimaal twee andere isolatiemaatregelen dan bij de eerste aanvraag. 

Let op: om voor deze verhoging in aanmerking te komen moet je de aanvraag uiterlijk op 31 december 2020 indienen.

Woningeigenaren en VvE's die zelf duurzame energie willen opwekken, kunnen subsidie aanvragen voor zonneboilers en warmtepompen.