Smaakmakers maken het verschil

Als we klimaatverandering willen stoppen, moeten we zelf veranderen. Hoe we werken, reizen en recreëren. Veel horecabedrijven dragen hun steentje al bij. Bijvoorbeeld door bewust om te gaan met energie. Dat zijn wat ons betreft de Smaakmakers. Want ze bedienen de gast van vandaag en de wereld van morgen.

Smaakmakers promotiemiddelen

Laat je gasten en andere horecaedrijven zien dat jouw zaak een Smaakmaker is. Hiernaast vind het label voor onlinegebruik en drukwerk. Ook hebben we vast een paar voorzetjes gedaan voor een post op social media. Gebruik ze gerust. 

Smaakmakers & HorecaNederland.TV

Wij zijn vastberaden Nederland duurzamer te maken. Daarom slaan we de handen ineen met HorecaNederland.TV. De nummer 1 horecazender voor horecaprofessionals en -liefhebbers. Met hun series, reportages en interviews geven zij een kijkje geven in de keuken van de Nederlandse horeca. Samen met HorecaNederland.TV geven wij de komende periode praktische tips om duurzamer met energie om te gaan en brengen we inspirerende voorbeelden uit de praktijk in beeld. Houd deze pagina de komende tijd daarom goed in de gaten.

Wat komt onze adviseur Rob zoal tegen?

Onze technisch adviseur Rob komt regelmatig bij horecazaken over de vloer. Wat komt hij zoal tegen op energiegebied? Casper van HorecaNederland.TV vroeg het hem.

Energietip 7: Vervang oude koelapparatuur

Koelapparatuur ouder dan 15 jaar verbruikt zomaar 40% meer energie dan de huidige generatie apparaten. Maar waar let je op bij de aanschaf? Rob over oud en nieuw.

Nieuwsgierig geworden naar meer tips van Rob? Bekijk ze hier

Elektrisch koken: de nieuwe standaard

keuken

We willen af van fossiele brandstoffen. Daarmee verdwijnt op termijn de vlam uit de horecakeuken. Nieuwbouwpanden worden nu al opgeleverd zonder gasaansluiting. Wat betekent dit voor de professionele keuken?

Meer over elektrisch koken

Superpraktisch besparen voor horecabedrijven

Ben jij al lekker bezig op energiegebied? Goed te horen. Maar soms liggen zaken zo voor de hand, dat je ze alsnog over het hoofd ziet. Heb je bijvoorbeeld hier al aan gedacht?

Superpraktische tips

Warm op het terras met Sit&Heat

Terrasheaters zorgen voor een comfortabel terras. Tegelijkertijd slurpen ze energie. Met de warmtekussen van Sit & Heat bespaar je 95% op de kosten voor terrasverwarming. Terwijl je gasten er toch warm bij zitten.  

10% Smaakmakerskorting