Zonnepaneel prijs per stuk

Onze zonnepanelen: prijs per stuk of per pakket?

Wij verkopen zonnepanelen per pakket. Hierdoor is het lastig te zeggen wat voor een zonnepaneel de prijs per stuk is. Goed om te weten: onze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de groepenkast én technische inspectie. De prijzen die je op deze pagina tegenkomt gelden voor een pakket van 10 zonnepanelen.

Hoeveel kost een zonnepaneel?

Als je je oriënteert op zonnepanelen begrijpen we dat je je afvraagt: hoeveel kost een zonnepaneel? Natuurlijk lopen de prijzen uiteen. Net als bij de prijs voor een nieuwe televisie of een pakje batterijen. Wat een zonnepaneel kost, hangt vaak samen met de kwaliteit, garantie en het vermogen. Om de prijzen te kunnen vergelijken raden we je aan dus ook daarnaar te kijken.

Het vermogen in Wattpiek (Wp)

Het maximaal vermogen dat een zonnepaneel kan opwekken drukken we uit in Wattpiek (Wp). Vaak geldt: hoe duurder het paneel, hoe meer Wattpiek. Een zonnepaneel met hoog vermogen kan op de lange termijn dus goedkoper zijn, omdat je daarmee meer zonne-energie opwekt. Heb je weinig zon of ruimte op het dak? Dan is het sowieso verstandig om te kiezen voor zonnepanelen met veel vermogen. Daarmee wek je maximaal op, ondanks de beperkingen van jouw dak.

Hieronder zie je de pakketten zonnepanelen die wij installeren, met de prijs per pakket van 10 zonnepanelen. Zo kan je zien wat een zonnepaneel kost. Onderstaande prijzen gelden voor plaatsing op een woning met schuin dak. Voor platte daken rekenen we een kleine toeslag omdat er extra constructie voor nodig is om alles stormvast op het dak te kunnen plaatsen.

 Premium PowerExcellent PowerHigh Power 
Type paneel LG Solar 330 Wp Neon 2 Black AUO BenQ 320 Wp Full Black Trina Solar 295 Wp Full Black
Vermogen in Wattpiek 330 Wp 320 Wp 295 Wp
Garantie

25 jaar productgarantie

25 jaar vermogensgarantie

15 jaar productgarantie

25 jaar vermogensgarantie

10 jaar productgarantie

25 jaar vermogensgarantie

Verwachte levensduur Minimaal 25-30 jaar Minimaal 25-30 jaar Minimaal 25-30 jaar
Verwachte opwek eerste jaar 2.805 kWh 2.720 kWh 2.508 kWh
Vattenfall klantenprijs
(per 10), incl. btw
€ 5.984 € 5.252 € 4.823

Eén zonnepaneel kopen en de zonnepanelenprijs per stuk

Wil je 1 zonnepaneel kopen om zelf op het dak te leggen? Of misschien juist om mee te nemen tijdens het kamperen? En ben je benieuwd naar de zonnepanelenprijs per stuk? Slechts 1 zonnepaneel kopen kan bij ons niet. Wij bieden alles-in-één-pakketten zonnepanelen. Wel zo makkelijk. Het minimum bij koop is een pakket met 6 zonnepanelen. Als je wilt huren kan dat vanaf 10 zonnepanelen.

Met de Zonnepanelen Check bereken je heel eenvoudig hoeveel zonnepanelen je nodig hebt.

Tip: check de garantie op losse zonnepanelen

Als je zonnepanelen los koopt en kijkt naar de prijs per zonnepaneel, is het slim om rekening te houden met de garantie. Krijg je een goede garantie? Wat kan je doen als jouw zonnepaneel over vijf jaar kapot gaat? Komt er een monteur bij je langs als het paneel niet meer goed werkt? Denk nu vast na over deze vragen, vooral als je overweegt om zonnepanelen uit het buitenland te bestellen.

Installatie door een gecertificeerde monteur

De installatie van jouw zonnepanelen is bij ons in goede handen. Onze collega’s bij Feenstra hebben jarenlange ervaring met zonnepanelen en leggen ze meestal in één dag op het dak. De monteurs leveren alles werkend voor je op. Zijn er aanpassingen aan jouw groepenkast nodig? Dan doen ze dat direct. Wel zo netjes.

Doe de Zonnepanelen Check

5 redenen om te kiezen voor zonnepanelen

Wil je besparen op energiekosten? Zelf opwekken is dé trend. De meeste Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Vijf redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat je heel wat vragen hebt voordat je zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust je tijd. Wij helpen je alvast met onderstaande artikelen.

Interessant artikel?