Gas water licht huurwoning

Gas, water, licht aanvragen voor jouw huurwoning

Gas, water en licht aanvragen voor jouw huurwoning? Als je huurprijs ‘inclusief’ is, heeft jouw huisbaas dit gelukkig al geregeld. Als de woning exclusief gas, water, licht verhuurd wordt en jezelf een energieleverancier mag kiezen, dan helpen we je graag.

Stel jouw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

De waterleverancier in jouw regio

Goed om te weten: je kunt jouw waterleverancier niet zelf kiezen. Per regio is er één waterbedrijf dat het water verzorgt. Het enige dat jij hoeft te doen is het doorgeven van jouw verhuisdatum aan je (nieuwe) waterleverancier. Vaak kan dit al 2 maanden voordat je verhuist. Weet je niet welk bedrijf je moet hebben? Bekijk het op drinkwaterplatform.nl.

Gas, water, licht voor jouw huurwoning verhuizen

Wil je gas, water, licht voor jouw huurwoning verhuizen? Bij een verhuizing naar een ander adres, verhuist je energiecontract gewoon met je mee. Een nieuw energiecontract afsluiten voor jouw nieuwe huurwoning is dan niet nodig. Zo’n contract is namelijk persoonsgebonden en niet gebonden aan je adres. Als je jouw nieuwe adres aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de lichten er straks branden. Lekker toch?

Ja, ik wil mijn energiecontract verhuizen

Klantvraag: hoe kies ik een energieleverancier voor mijn huurwoning?

Bij het zoeken naar gas, water, licht voor jouw huurwoning sta je voor een aantal keuzes. Hoe kies je de energieleverancier die bij je past? Als je een energieleverancier gaat kiezen is het best handig als je weet waar je op moet letten. Voor de helderheid: de energie die we verzorgen is bij elke leverancier dezelfde. Als je dus wil weten welke energieleverancier voor jou de beste is, kijk je naar andere aspecten. Bijvoorbeeld de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de leverancier.

Meer weten? Bekijk de 5 tips bij jouw keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Een nieuw energiecontract voor jouw huurwoning

Wil je een nieuw contract voor het gas en licht in jouw huurwoning bij ons aanvragen? De aanvraag van een nieuw energiecontract is zo geregeld. Zodra je jouw nieuwe adres aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat alles netjes in orde komt. Al 2 miljoen klanten gingen je voor. Bij ons zit je namelijk altijd goed.

Kies jouw energieproduct

Bekijk onze energie-acties

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?