De weg naar label B in 2021

Een belangrijk onderdeel van betaalbaar verhuren is het vereenvoudigen van uw administratie. In onze online omgeving Mijn Vattenfall Zakelijk bekijkt u alle details van uw lopende contract en meldt u eenvoudig leegstand af.

Voor het voldoen aan energielabel B hebben wij onze duurzame oplossingen voor u op een rij gezet. Zo leest u hoe u met stadsverwarming gebruikmaakt van ons milieuvriendelijke warmtenet en ziet u hoe onze klant Domijn dit aanpakt.

Onze duurzame energieoplossingen

Bewijs voor duurzame investeringen

Wij brengen de duurzaamheid van uw vastgoed in kaart en identificeren de duurzame energieoplossingen en het potentiële rendement hiervan voor uw vastgoed. Dit resulteert in een plan van aanpak met een concrete businesscase voor het toepassen van duurzame oplossingen op uw vastgoed. Hiermee heeft u de bewijsvoering om uw investeringen te rechtvaardigen. 

Bij het identificeren van de duurzame energieoplossingen kunt u denken aan:

Stadsverwarming

Wij zijn één van de grootste producenten en distributeurs van stadsverwarming in Europa, waarmee we energie leveren aan huishoudens en bedrijven in stedelijke gebieden.

Stadsverwarming wordt vaak geproduceerd in combinatie met elektriciteit, wat de invloed op het milieu beperkt. Met stadsverwarming gebruikt u namelijk geen eigen gasketels voor het verwarmen van uw panden. U bent direct aangesloten op ons milieuvriendelijke warmtenet. Daarmee bent u verzekerd van een zeer betrouwbare warmtevoorziening en draagt u bij aan een schonere toekomst.

Een flexibel zakelijk contract bij tijdelijke leegstand

Een flexibel zakelijk contract bij tijdelijke leegstand

Leegstandbeheer regelt u graag zelf. Dat begrijpen we en daarom zorgen we dat u tijdelijke leegstand gemakkelijk online aan ons doorgeeft met onze online leegstand service. Beheert u ook leegstand van woningen en panden met een kleinverbruikaansluiting? Dan krijgt u bij ons als zakelijke klant gratis toegang.

Domijn wil in 2050 CO₂-neutraal zijn

Bij woningcorporatie Domijn staat duurzaamheid op één. Niet alleen voor de toekomst van de aarde, maar ook met als doel het energieverbruik te verminderen om zo de woonlasten van haar huurders laag te houden. Dit is wel zo prettig voor huurders in de sociale sector.

Bekijk de uitdaging van Domijn

Wekt u al zelf zonne-energie op?

Met zonnepanelen bent u zelfvoorzienend en kunt u uw energie delen. Bovendien draagt u zo bij aan de energietransitie. U leest in deze whitepaper hoe u met zonnepanelen kunt verduurzamen en besparen.

Download de whitepaper

Ook interessant voor woningcorporaties