De eerste stap in het verduurzamen van uw vastgoed

U wilt uw vastgoed verduurzamen. Maar hoe en waar begint u? We helpen u graag op weg met onze DuurzaamheidsScan. Daarmee heeft u direct inzicht in de besparingsmogelijkheden voor uw gebouwen. Zo zet u gemakkelijk de volgende stappen in het verduurzamen van uw vastgoed.

Inzicht in de verduurzaming per pand

Welke energielabels hebben uw gebouwen?

Vanaf 2023 moeten alle kantoorpanden minimaal energielabel C hebben. Maar naast deze verplichting verlangen ook steeds meer huurders van u dat uw gebouwen duurzaam zijn. We begrijpen dat u daarom graag stappen onderneemt om uw gebouwen te verduurzamen. Onze DuurzaamheidsScan is het ideale startpunt.

De DuurzaamheidsScan geeft u inzicht in het huidige energielabel van uw gebouwen. Er wordt bekeken wat voor u vervolgstappen kunnen zijn om het energielabel te verbeteren en het energieverbruik van uw gebouw verder te verduurzamen. Zo maken we het voor u eenvoudig de volgende, duurzame stap te zetten.

De voordelen van de DuurzaamheidsScan

  • Inzage in de energieverbruikspatronen van uw locatie(s)
  • Inzicht in het energielabel van uw gebouw(en)
  • Inzicht in de CO2-uitstoot van uw energieverbruik
  • Diverse mogelijkheden om uw CO2-uitstoot te reduceren

Wilt u ook gebruikmaken van onze DuurzaamheidsScan?
We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt ons op 088 363 79 32 bereiken (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur). Of u maakt zelf een afspraak, dan bellen we u wanneer het u uitkomt.

Is uw kantoorpand al energielabel C proof?

Heeft uw pand op dit moment een D-, E-, F- of G-label? Dan is het slim om alvast maatregelen te treffen.

Lees het artikel

Ook interessant voor u?