De eerste stap in het verduurzamen van uw vastgoed

U wilt uw vastgoed verduurzamen. Maar hoe en waar begint u? We helpen u graag op weg met onze DuurzaamheidsScan. Daarmee heeft u direct inzicht in de besparingsmogelijkheden voor uw gebouwen en zet u gemakkelijk de volgende stappen in het verduurzamen van uw vastgoed.

Inzicht in de verduurzaming per pand

Welke energielabels hebben uw gebouwen?

Vanaf 2023 moeten alle kantoorpanden minimaal energielabel C hebben. Maar naast deze verplichting verlangen ook steeds meer huurders van u dat uw gebouwen duurzaam zijn. We begrijpen dat u daarom graag stappen onderneemt om uw gebouwen te verduurzamen. Onze DuurzaamheidsScan is het ideale startpunt.

Met de DuurzaamheidsScan ziet u in een oogopslag de huidige staat van uw gebouwen en welk energielabel daarbij hoort. Maar het gaat nog veel verder: u kunt per pand inzien welke verduurzamingsmaatregelen u kunt nemen. Inclusief de business case per pand. Zo maken we het u eenvoudig om de volgende duurzame stap te zetten.

Wilt u ook gebruikmaken van onze DuurzaamheidsScan?
We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt ons op 088 363 79 32 bereiken (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur). Of u maakt zelf een afspraak, dan bellen we u wanneer het u uitkomt. 

Doe de DuurzaamheidsScan

duurzaamheidsscan-overzichtspagina-vattenfall.png

Is uw kantoorpand al energielabel C proof?

Heeft uw pand op dit moment een D-, E-, F- of G-label? Dan is het slim om alvast maatregelen te treffen.

Lees het artikel

Onze DuurzaamheidsScan geeft u inzicht in:

  • Het huidige energielabel van al uw vastgoed
  • Besparingsmaatregelen per gebouw
  • Vereiste investering inclusief terugverdientijd
  • De verwachte CO2-reductie van uw vastgoed

Heeft u vragen over onze DuurzaamheidsScan?

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om energie te besparen in uw bedrijf. U kunt ons op 088 363 79 32 bellen, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Of maak een afspraak, dan bellen we u.

Ook interessant voor u?