Wij helpen u op weg naar het verduurzamen van uw vastgoed

Energie-inkoop en de administratie richting de huurders is één van uw kerntaken. Ontzorging en het laaghouden van de servicekosten, die voor 50-60% uit energiekosten bestaan, is hierin belangrijk. Wij helpen u graag met onze energieoplossingen bij het verduurzamen van uw vastgoed.

Onze energieoplossingen om te verduurzamen

Concrete maatregelen voor beheerders

Wij analyseren de concrete duurzaamheidsmaatregelen voor uw vastgoed en berekenen het potentiële rendement. Dit leidt tot een gedetailleerd actieplan met een onderbouwing voor het implementeren van de maatregelen om uw vastgoed te verduurzamen. Hiermee heeft u het bewijs om uw investeringen te rechtvaardigen.

Bij het identificeren van de maatregelen kunt u denken aan:

Uw eigen duurzame elektriciteit opwekken

Volgens het regeerakkoord moet in 2030 de CO2-uitstoot met 55% gereduceerd zijn ten opzichte van 1990. Dus ook als vastgoedbeheerder ontkomt u er niet aan: u moet verduurzamen. Met zonnepanelen op het dak van uw bedrijf wekt u uw eigen duurzame elektriciteit op, want zodra de zonnepanelen op uw dak liggen wekt u elektriciteit op zonder CO2-uitstoot. Daarnaast bespaart u kosten, want de elektriciteit die u zelf opwekt is gratis. Bekijk de mogelijkheden van uw eigen zonnedak.

Zonnepanelen voor op daken

Uw zakelijke zonnedak binnen handbereik met de SDE++ subsidie

Zonnepanelen zijn een aantrekkelijke optie voor het opwekken van elektriciteit uit een duurzame energiebron én om geld mee te verdienen. Maar daar is wel een flinke investering voor nodig. Met de SDE++ subsidieregeling verlaagt u een deel van de kosten en komt het verduurzamen van uw bedrijf ineens een stuk dichterbij. In deze whitepaper leest alles over de SDE++ subsidie en hoe u deze kunt aanvragen.

Download de whitepaper

Ook interessant voor vastgoedbeheerders