De weg naar het versneld verduurzamen van vastgoed

Energie inkoop en de administratie richting de huurders is één van uw kerntaken. Ontzorging en het laaghouden van de servicekosten, die voor 50-60% uit energiekosten bestaan, is hierin belangrijk. Wij bieden u kennis over en ervaring in het verduurzamen van vastgoed met betrekking tot het complete energievraagstuk.

Onze duurzame energieoplossingen

Bewijs voor duurzame investeringen

Wij brengen de duurzaamheid van uw vastgoed in kaart en identificeren de duurzame energieoplossingen en het potentiële rendement hiervan voor uw vastgoed. Dit resulteert in een plan van aanpak met een concrete businesscase voor het toepassen van duurzame oplossingen op uw vastgoed. Hiermee heeft u de bewijsvoering om uw investeringen te rechtvaardigen. 

Bij het identificeren van de duurzame energieoplossingen kunt u denken aan:

Zonnepanelen: 100% duurzaam

Zonne-energie vormt een essentieel onderdeel van een duurzaam en fossielvrij energiesysteem. Wij lopen voorop in het ontwikkelen en bouwen van zonne-energieprojecten in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Met zonnepanelen wekt u uw eigen, schone energie op. Hiermee vermindert u uw CO2-uitstoot. Goed voor het milieu dus. En dat straalt uw bedrijf ook uit. Daarnaast bespaart u energiekosten: de opwek van zonne-energie is namelijk gratis.

Uw zakelijke zonnedak binnen handbereik

Zonnepanelen over de volle breedte van het dak van uw pand. Dat is de ambitie van iedere maatschappelijk betrokken ondernemer. Want duurzame energie is niet alleen goed voor het milieu en uw MVO-beleid, maar ook voor uw energierekening. Lees er meer over in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Ook interessant voor vastgoedbeheerders