De weg naar het versneld verduurzamen van vastgoed

Energie inkoop en de administratie richting de huurders is één van uw kerntaken. Ontzorging en het laaghouden van de servicekosten, die voor 50-60% uit energiekosten bestaan, is hierin belangrijk. Wij bieden u kennis over en ervaring in het verduurzamen van vastgoed met betrekking tot het complete energievraagstuk.

Onze duurzame energieoplossingen

Bewijs voor duurzame investeringen

Wij brengen de duurzaamheid van uw vastgoed in kaart en identificeren de duurzame energieoplossingen en het potentiële rendement hiervan voor uw vastgoed. Dit resulteert in een plan van aanpak met een concrete businesscase voor het toepassen van duurzame oplossingen op uw vastgoed. Hiermee heeft u de bewijsvoering om uw investeringen te rechtvaardigen. 

Bij het identificeren van de duurzame energieoplossingen kunt u denken aan:

Zonnepanelen: 100% duurzaam

Zonne-energie vormt een essentieel onderdeel van een duurzaam en fossielvrij energiesysteem. Wij lopen voorop in het ontwikkelen en bouwen van zonne-energieprojecten in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Met zonnepanelen wekt u uw eigen, schone energie op. Hiermee vermindert u uw CO2-uitstoot. Goed voor het milieu dus. En dat straalt uw bedrijf ook uit. Daarnaast bespaart u energiekosten: de opwek van zonne-energie is namelijk gratis.

In 5 stappen naar een energieneutraal gebouw

In 5 stappen naar een energie-neutraal gebouw

In 2030 moet de CO2-uitstoot met 49% verminderd zijn. Maar welke concrete stappen kunt u met uw bedrijf zetten op weg naar een energieneutraal kantoorgebouw? In deze whitepaper vertellen we u precies hoe u dat doet.

Uw zakelijke zonnedak binnen handbereik met de SDE++ subsidie

Zonnepanelen zijn aantrekkelijk maar daar is een flinke investering voor nodig. Met SDE++ subsidie verlaagt u een deel van de kosten en is verduurzamen ineens een stuk makkelijker.

In deze whitepaper leest alles over SDE++ en hoe u deze subsidie kunt aanvragen.

Download de whitepaper

Ook interessant voor vastgoedbeheerders