Wij helpen u op weg naar het verduurzamen van uw vastgoed

Energie-inkoop en de administratie richting de huurders is één van uw kerntaken. Ontzorging en het laaghouden van de servicekosten, die voor 50-60% uit energiekosten bestaan, is hierin belangrijk. Wij bieden u kennis over en ervaring in het verduurzamen van vastgoed met betrekking tot het complete energievraagstuk.

Onze duurzame energieoplossingen

Bewijs voor duurzame investeringen

Wij brengen de duurzaamheid van uw vastgoed in kaart en identificeren de duurzame energieoplossingen en het potentiële rendement hiervan voor uw vastgoed. Dit resulteert in een plan van aanpak met een concrete businesscase voor het toepassen van duurzame oplossingen op uw vastgoed. Hiermee heeft u de bewijsvoering om uw investeringen te rechtvaardigen. 

Bij het identificeren van de duurzame energieoplossingen kunt u denken aan:

Zonnepanelen: 100% duurzaam

In 2030 moet de CO₂-uitstoot met 55% gereduceerd zijn ten opzichte van 1990. Dus ook als vastgoedbeheerder ontkomt u er niet aan: u moet verduurzamen. Met zonnepanelen op het dak van uw panden wekt u uw eigen, schone energie op en bespaart u kosten. Want de energie die u zelf opwekt is gratis. Bekijk de mogelijkheden van uw eigen zonnedak.

Zonnepanelen voor op daken

In 5 stappen naar een energie-neutraal gebouw

In 2030 moet de CO2-uitstoot volgens het regeerakkoord met 55% verminderd zijn. Maar welke concrete stappen kunt u met uw bedrijf zetten op weg naar een energieneutraal kantoorgebouw? In deze whitepaper vertellen we u precies hoe u dat doet.

Uw zakelijke zonnedak binnen handbereik met de SDE++ subsidie

Zonnepanelen zijn een aantrekkelijk optie voor het verlagen van de CO2-uitstoot, maar daar is een flinke investering voor nodig. Met de SDE++ subsidie verlaagt u een deel van de kosten en is verduurzamen ineens een stuk dichterbij. In deze whitepaper leest alles over SDE++ en hoe u deze subsidie kunt aanvragen.

Download de whitepaper

Ook interessant voor vastgoedbeheerders