1. Grootzakelijk
  2. Sectoren
  3. Slim omgaan met energie in de horeca

Slim omgaan met energie in de horeca

Vuur onder de pannen, hitte in de oven, sfeerverlichting boven de tafel: geen restaurant kan zonder energie. Toch betaalt het ene restaurant veel meer aan energie dan het andere. Hoe zit dat eigenlijk? En hoe presteert u op energiegebied ten opzichte van andere horeca-ondernemers?

Energieduel: Circl versus Sjuut

Chef-kok Rudolf Brand runt twee openbare horecavoorzieningen op de Amsterdamse Zuidas. Chef-kok Jean Thoma heeft de leiding over Aan Sjuuteeänjd (Sjuut) in Zuid-Limburg. Welke chef wint het energieduel?

Bekijk het energieduel

Branchevergelijker voor de horeca

Hoeveel energie gebruikt een gemiddeld Nederlands restaurant? En hoe kopen collega-restauranthouders doorgaans hun energie in? In onze branchevergelijker voor restaurants krijgt u antwoord op deze vragen.

Download de branchevergelijker

Ook interessant voor u?