1. Grootzakelijk
  2. Sectoren
  3. Slim omgaan met energie in de horeca
Slim met energie in de horeca

Slim omgaan met energie in de horeca

Vuur onder de pannen, hitte in de oven, sfeerverlichting boven de tafel: geen restaurant kan zonder energie. Toch betaalt het ene restaurant veel meer aan energie dan het andere. Hoe zit dat eigenlijk? En hoe presteert u op energiegebied ten opzichte van andere horeca-ondernemers?

Energieduel: Circl versus Sjuut

Energieduel: Circl versus Sjuut

Chef-kok Rudolf Brand runt twee openbare horecavoorzieningen op de Amsterdamse Zuidas. Chef-kok Jean Thoma heeft de leiding over Aan Sjuuteeänjd (Sjuut) in Zuid-Limburg. Welke chef wint het energieduel?

Bekijk het energieduel
Branchevergelijker voor de horeca

Branchevergelijker voor de horeca

Hoeveel energie gebruikt een gemiddeld Nederlands restaurant? En hoe kopen collega-restauranthouders doorgaans hun energie in? In onze branchevergelijker voor restaurants krijgt u antwoord op deze vragen.

Download de branchevergelijker

Ook interessant voor u?