Slim omgaan met energie in de horeca

Vuur onder de pannen, hitte in de oven, sfeerverlichting boven de tafel: geen restaurant kan zonder energie. Toch betaalt het ene restaurant veel meer aan energie dan het andere. Hoe zit dat eigenlijk? En hoe presteert u op energiegebied ten opzichte van andere horeca-ondernemers?

Energieduel: Circl versus Sjuut

Chef-kok Rudolf Brand runt twee openbare horecavoorzieningen op de Amsterdamse Zuidas. Chef-kok Jean Thoma heeft de leiding over Aan Sjuuteeänjd (Sjuut) in Zuid-Limburg. Welke chef wint het energieduel?

Bekijk het energieduel

Branchevergelijker voor de horeca

Hoeveel energie gebruikt een gemiddeld Nederlands restaurant? En hoe kopen collega-restauranthouders doorgaans hun energie in? In onze branchevergelijker voor restaurants krijgt u antwoord op deze vragen.

Download de branchevergelijker

Ook interessant voor u?

Onze energie-experts staan voor u klaar!

Vrijblijvend zakelijk advies

Onze Markt Expertise Desk helpt u graag met al uw vragen over energie-inkoop, zonne-energie, windenergie en warmte.

Markt Expertise Desk

Onze beloften voor zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek inclusief benchmarks

  • Een energiescan op locatie, met een bespaarplan op maat

  • Ondersteuning bij uw duurzaamheidsambities, van advies en subsidie­aanvraag tot installatie