Gas, water, licht aanvragen voor je huurwoning

Gas, water en licht aanvragen voor jouw huurwoning? Als je huurprijs ‘inclusief’ is, heeft jouw huisbaas dit al geregeld. Als de woning exclusief gas, water, licht verhuurd wordt, dan kies jezelf een energieleverancier.

De waterleverancier in je regio

Goed om te weten: je kiest je waterleverancier niet zelf. Per regio is er één waterbedrijf dat het water levert. Het enige dat je hoeft te doen is het doorgeven van je verhuisdatum aan je (nieuwe) waterleverancier. Vaak kan dat al 2 maanden voordat je verhuist. Als je niet weet wie je waterleverancier is, kijk dan op drinkwaterplatform.nl.

Nieuwe energietarieven

De afgelopen tijd zijn de energietarieven flink gestegen. We vertellen je graag wat dit betekent voor je energierekening en hoe je kosten bespaart.

Lees verder

Gas, water, licht voor jouw huurwoning verhuizen

Wil je gas, water, licht voor jouw huurwoning verhuizen? Bij een verhuizing naar een ander adres, verhuist je energiecontract gewoon met je mee. Een nieuw energiecontract afsluiten voor je nieuwe huurwoning is dan niet nodig. Zo’n contract is namelijk persoonsgebonden en niet gebonden aan je adres. 

Ja, ik wil mijn energiecontract verhuizen

Klantvraag: hoe kies ik een energieleverancier voor mijn huurwoning?

Bij het zoeken naar gas, water, licht voor jouw huurwoning sta je voor een aantal keuzes. Hoe kies je de energieleverancier die bij je past? Als je een energieleverancier gaat kiezen is het best handig als je weet waar je op moet letten. Let bij het kiezen van je energieleverancier niet alleen op de prijs, maar ook op de service en betrouwbaarheid. Meer weten? Bekijk de 5 tips bij jouw keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Een nieuw energiecontract voor je huurwoning

Wil je een nieuw contract voor het gas en licht in jouw huurwoning bij ons aanvragen? De aanvraag van een nieuw energiecontract is zo geregeld. Al 2 miljoen klanten gingen je voor. Bij ons zit je namelijk altijd goed.

Kies je energieproduct

Deel deze pagina

Lees meer over energie