20 jaar Vattenfall Solar Team

Het Vattenfall Solar Team werkt al 20 jaar aan het verleggen van de grenzen van de techniek. Het Vattenfall Solar Team heeft de missie om de wereld de mogelijkheden van duurzame energie, e-mobility en technologische innovatie te laten zien. Met zonneauto Nuna ondersteunen ze onze krachtige boodschap: samenwerken om een leven zonder fossiele brandstoffen mogelijk te maken binnen één generatie.

Na 20 jaar nemen we afscheid

Als hoofdsponsor nemen we na 20 mooie jaren afscheid van het Vattenfall Solar Team. Het waren bijzondere jaren waarin we veel mooie momenten gedeeld hebben met elkaar.

In totaal zijn we zeven keer wereldkampioen zonneracen geworden. Hier zijn we uiteraard heel trots op. Vanaf 2022 eindigt echter ons avontuur. We wensen het team enorm veel succes met alles wat de toekomst zal brengen!

Vattenfall Solar Team

Kinderboek Nuna

Na 20 mooie jaren zal Vattenfall na dit jaar afscheid nemen van het Solar Team. In het kader van dit afscheid heeft het team eerder dit jaar in samenwerking met Pepijn Lanen het eerste kinderboek over hun zonneauto geschreven, Nuna

Meer informatie over zonne-energie