1. Home
  2. Service voor jou
  3. Verhuizing doorgeven
Blije ondernemer aan de telefoon achter zijn laptop met klussers op de achtergrond | Vattenfall over zakelijke verhuizing van energie doorgeven

Met één telefoontje een verhuizing of adreswijziging doorgeven

Voor een verhuizing moet je veel regelen. Je energie bijvoorbeeld. Met één telefoontje kun je je verhuizing doorgeven aan ons. Wij regelen dat je energie hebt op je nieuwe adres.  

Je verhuizing doorgeven met één telefoontje

We zorgen ervoor dat je energie hebt op je nieuwe adres. Als je wilt, bepalen we samen het termijnbedrag. Bel om je verhuizing door te geven met onze Ondernemersdesk op 020 89 20 255

Volg je verhuizing in Mijn Vattenfall 

In Mijn Vattenfall zie je precies hoe ver we zijn met het regelen van je verhuizing. Ook laten we je weten wanneer we je meterstanden nodig hebben. 

Adreswijziging naar een tijdelijke locatie aan- of afmelden 

Als vastgoedbeheerder of bouwbedrijf schakel je snel met ons. Een locatie die je tijdelijk beheert aan- of afmelden doe je door ons te bellen. Met de adresgegevens van de locatie en je klantnummer regelen we de aan- of afmelding. Als je al meterstanden hebt, dan maken we een inschatting van het gebruik voor je.  

Spoedgevallen geven we zo snel mogelijk door aan je netbeheerder. Vaak weet die al binnen een uur van je verhuizing.  

EAN-codes voor nieuwbouwlocaties

Voor nieuwbouwlocaties hebben we een EAN-code nodig. Zo weten we zeker dat we je bedrijf aanmelden op de juiste locatie. 

Deel deze pagina

We denken graag met je mee

Je kunt met je vragen op werkdagen van 08.00 tot 15.00 uur terecht bij onze Ondernemersdesk op telefoonnummer 020 89 20 255.