Blije man aan de telefoon

De verhuizing van je bedrijf geregeld in één telefoontje

Wanneer je verhuist met je bedrijf komt daar veel bij kijken. Het is fijn als je energie dan alvast goed geregeld is. Daar zorgen we natuurlijk voor. Bel ons en het is meteen geregeld.

Hoe geeft je je verhuizing door?

We zorgen ervoor dat je energie eenvoudig met je mee verhuist. En als je wilt kijken we samen naar een geschikt termijnbedrag voor je nieuwe pand. Bel om je verhuizing door te geven met onze Ondernemersdesk. Een telefoontje en het is geregeld. Je bereikt ons op 020 89 20 255

Volg je verhuizing in Mijn Vattenfall

In Mijn Vattenfall houden wij je op de hoogte van je verhuizing. Je ziet hier wanneer je je meterstanden door kunt geven en wanneer je de eerste factuur ontvangt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Wil je een tijdelijke locatie aan- of afmelden?

Als vastgoedbeheerder of bouwbedrijf schakel je snel met ons. Wil je een locatie aan- of afmelden? Zoals een bouwaansluiting of leegstand die je tijdelijk beheert? Bel ons gerust. Met de adresgegevens van de locatie en je klantnummer maken we de aan- of afmelding graag voor je in orde. Als je al meterstanden hebt, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Is er sprake van haastige spoed? Ook goed. Meestal weten we ervoor te zorgen dat je netbeheerder al binnen een uur op de hoogte is van je aanmelding.

Wat nog even goed is om te weten

Meld je een nieuwbouwlocatie aan? Dan is het handig dat je ook de EAN-codes doorgeeft. Deze heb je gekregen van je netbeheerder. Met deze code weten we zeker dat we jouw bedrijf aanmelden op de juiste locatie.

Je kunt altijd terecht bij onze Ondernemersdesk

Bel ons gerust op werkdagen van 08.00 tot 15.00 uur op 020 89 20 255. Wij zijn er voor jou.

Interessant artikel?