1. MKB
  2. Stadsverwarming
  3. Verhuizen bedrijven stadswarmte

Verhuizen naar een bedrijfspand met stadsverwarming

Verhuist je bedrijf naar een pand met stadsverwarming van Vattenfall? Dan krijg je duurzame en betrouwbare stadswarmte. Het onderhoud laat je aan ons over.

Verhuist je bedrijf naar een pand met stadswarmte?

Krijg je in je nieuwe bedrijfspand stadswarmte van ons, dan moet je een paar dingen doen. Het is belangrijk om je leveringscontract bij ons aan te melden. Dat kan op onze pagina over stadswarmte. Of door de Ondernemersdesk te bellen via 020 89 20 255.

Leveringscontract aanmelden

Wil je stadsverwarming van ons aanvragen of je aansluiting wijzigen?

Heb je een bedrijfspand of kavel gekocht? En wil je een nieuwe aansluiting, een wijziging of verwijdering op ons warmtenetwerk aanvragen? Dat regel je zo.

  1. Meld je aan op www.mijnaansluiting.nl
  2. Kies je aansluiting of wijziging.
  3. Zodra we je gegevens binnen hebben, bellen we je.

Combineer stadsverwarming met stroom

Met alleen stadsverwarming ben je er niet, je pand heeft ook stroom nodig. Kies je voor onze stroom, dan krijg je ook meteen Blijven Loont: oplopende korting op je variabele leveringskosten van stroom.

Ga voor stroom

Wat is stadsverwarming en hoe werkt het?

Stadsverwarming (of stadswarmte) is een alternatief voor cv-ketels op aardgas. Veilig en makkelijk, want onderhoudsvrij. Met stadsverwarming verwarmen we je bedrijfspand met warmte die ergens anders vrijkomt. Bij het opwekken van stroom, bijvoorbeeld. Of bij het verbranden van afval. Vroeger vervloog die warmte, nu zetten we deze slim in. Zo stappen we steeds sneller af van gas en maken we fossielvrij leven mogelijk.

Wat zijn de kosten van stadsverwarming?

Voor stadsverwarming bestaan de tarieven uit twee delen. Je betaalt variabele kosten voor je eigen gebruik. Ook betaal je vaste kosten, die zijn voor de aansluiting, meterhuur en het transport van de stadswarmte.

Tarieven stadsverwarming mkb (PDF)
Tarieven warm tapwater mkb (PDF)

Meer oplossingen te combineren met stadsverwarming