1. MKB
  2. Stadsverwarming
  3. Verhuizen bedrijven stadswarmte

Verhuizen naar een bedrijfspand met stadsverwarming

Verhuist je bedrijf naar een pand met stadsverwarming van Vattenfall? Dan moet je een paar dingen regelen. Lees hoe het werkt.

Je bedrijf verhuist naar een pand met stadswarmte

Het is belangrijk om je leveringscontract bij ons aan te melden. Dat kan door te bellen met de Ondernemersdesk via 020 89 20 255.

Wil je stadsverwarming van ons aanvragen of je aansluiting wijzigen?

Heb je een bedrijfspand of kavel gekocht? En wil je een nieuwe aansluiting, een wijziging of verwijdering op ons warmtenetwerk aanvragen? Dat regel je zo.

  1. Meld je aan op www.mijnaansluiting.nl.
  2. Kies je aansluiting of wijziging.
  3. Zodra we je gegevens binnen hebben, bellen we je.

Combineer stadsverwarming met stroom

Met alleen stadsverwarming ben je er niet, je pand heeft ook stroom nodig.

Ga voor stroom

Wat is stadsverwarming en hoe werkt het?

Stadsverwarming (of stadswarmte) is een alternatief voor cv-ketels op aardgas. Veilig en makkelijk, want onderhoudsvrij. Met stadsverwarming verwarmen we je bedrijfspand met warmte die ergens anders vrijkomt. Bij het opwekken van stroom, bijvoorbeeld. Of bij het verbranden van afval. Vroeger vervloog die warmte, nu zetten we deze slim in. Zo stappen we steeds sneller af van gas en werken we aan fossiele vrijheid.

Wat zijn de kosten van stadsverwarming?

Voor stadsverwarming bestaan de tarieven uit twee delen. Je betaalt variabele kosten voor je eigen gebruik. Ook betaal je vaste kosten, die zijn voor de aansluiting, meterhuur en het transport van de stadswarmte.

Bekijk de tarieven

Ook interessant