Man houdt Ipad vast

Zeker weten dat je goed zit

De energiemarkt beweegt flink. Dat biedt kansen voor ondernemers. Altijd verstandig dus om te checken of je nog goed zit. Maar het is nog best een klus om uit vinden wat nu echt een goede deal is. Helemaal als je niet dagelijks energiecontracten vergelijkt. Wij wel. Daarom helpen we je hier graag bij.

Overstappen, contract opzeggen of contract verlengen?

Je kunt altijd bij ons terecht voor een gratis contractcheck. Samen kijken we dan of je nog goed zit. Bel dus gerust met onze Ondernemersdesk. Eén telefoontje, en je weet meteen of je nog goed zit. We luisteren graag naar je zodat we echt begrijpen hoe we je verder kunnen helpen. Regel je het liever online? Dat kan natuurlijk ook. Met de ContractCheck in Mijn Vattenfall weet je binnen een paar minuten of je nog goed zit. 

Bekijk je contract in Mijn Vattenfall

Bel voor een ContractCheck

Bel ons gerust op werkdagen van 8.00 tot 15.00 uur op 020 89 20 255. Wij zijn er voor jou.

Voor jou geen instinkers meer met deze handige tips om energieprijzen te vergelijken

We weten dat het goed is om energieprijzen te vergelijken. Helaas liggen vaak verborgen kosten op de loer. Met deze 7 handige tips zorgen we ervoor dat je zelf de controle hebt om een goede vergelijking te maken.

Bekijk de tips

Blijven loont. Beloofd.

Wij waarderen het dat je klant bent. Daar mag dan ook best wat tegenover staan. Dat begrijpen we als geen ander. Dus zorgen we ervoor dat het loont om klant te blijven. Met een oplopende korting op stroom, tot wel 25%. Zolang we zaken doen. Beloofd.

Waarom bij Vattenfall blijven loont

Interessant artikel?