Zelf je energiecadeau uitkiezen

Door klant bij ons te worden draag je bij aan onze ambitie om fossielvrij leven mogelijk te maken. Daar hebben we wel wat voor over. Zoals een mooi welkomstcadeau. Wat dat is, bepaal je zelf.

Zorgeloos overstappen én een energiecadeau in het vooruitzicht

Van het veranderen van energieleverancier merk je bijna niets. Je lampen branden op dezelfde manier en je eten koken blijft ook hetzelfde. Daar zorgen we voor. Alleen de afzender van je energierekening wordt anders. Wij regelen alles voor je overstap. Dat is wel zo gemakkelijk.

Welk energiecadeau kies je?

Je overstap belonen we bovendien graag met een tastbaar energiecadeau waar je echt iets aan hebt. Zoals een tablet, een Philips lampenset, of een cadeaukaart. Een week nadat we je derde termijnbedrag hebben afgeschreven, krijg je daarvoor een bestelcode. Bekijk nu alvast welk EnergiecadeauXL op je verlanglijstje komt. 

Philips Hue lampenset   Apple Airpods

Daarom kies je voor Vattenfall energie met een welkomstcadeau

  • Je kiest stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar
  • Je kiest zelf je energiecadeau uit tussen de € 200 en € 350
  • Wij regelen eenvoudig je overstap

Kies je welkomstcadeau

Speciaal voor onze klanten: Exclusief

Onze klanten verdienen iets extra's en dat doen we met Exclusief. Met Exclusief spaar je voor leuke cadeaus en profiteer je van leuke voordelen. Meedoen is heel eenvoudig. Met je Mijn Vattenfall account meld je je gratis aan. 

Meer over Exclusief

Hoe ziet je energiecontract met cadeau eruit?

Voor een goed energiecontract met cadeau ben je bij ons aan het goede adres. We hebben een selectie interessante cadeaus voor je. Denk bijvoorbeeld aan een 32” HD-televisie, de populaire Apple Airpods 2 met draadloze oplaadcase of een Philips startpakket slimme verlichting. Op onze EnergiecadeauXL pagina staat de hele lijst en ook wat de waarde is van elk cadeau. Zo kun je gemakkelijk voor jezelf de juiste keuze maken.

Het kan natuurlijk zijn dat je net iets anders in gedachten had. Kies dan bij je energiecontract een cadeau bon van Wehkamp of van Bol.com. Dan kun je voor €200 bij deze online winkelketens shoppen. Wil je iets kopen voor je huis of je tuin? De Huis & Tuin cadeaukaart kun je besteden bij meer dan 1.000 woonwinkels en ruim 150 tuincentra in heel Nederland. O.a. bij Blokker, Praxis, Eijerkamp, Trendhopper, Fleurop en nog veel meer. Je hoeft dat bedrag niet in één keer te besteden, dus je kunt ook meerdere keren iets voor een kleiner bedrag uitzoeken. De bestelcode die je na je derde termijnbedrag van ons krijgt, blijft namelijk drie jaar geldig. 

Liever korting op je energie dan een energiecadeau? Dat kan.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor korting. Die geven we op je jaarafrekening als je kiest voor de Powerdeal bijvoorbeeld. Meer weten?

Bekijk onze aanbiedingen

Kijk bij het vergelijken naar meer dan de energiecadeaus

Wij zijn natuurlijk niet de enige energieleverancier die een cadeau aanbieden bij je overstap. Vergelijk dus gerust verschillende aanbiedingen, energieprijzen en voorwaarden. Kijk daarbij niet alleen naar het energiecadeau, maar bijvoorbeeld ook welke service je erbij krijgt. 

Lees ook

Deel deze pagina

Lees meer over energie