Energie en kosten besparen in de gezondheidszorg

In de reguliere, maar ook de jeugd- en geestelijke gezondheidszorg is verduurzaming steeds belangrijker. Gelukkig kun je duurzaam omgaan met de energievoorziening van je gebouw, en daarmee direct besparen op je kosten. Zo werk je tegelijkertijd aan de verbetering van je energielabel. We vertellen je graag hoe het kan.

Praktische tips voor energiebesparing in de gezondheidszorg

Besparen op het energieverbruik in de gezondheidszorg hoeft niet moeilijk te zijn. Want juist door kleine dingen net even anders te doen, kom je al heel ver. Met ons ExpertAdvies brengen we al je kansen voor energie- en kostenbesparing in kaart. En met onze tips voor ondernemers met een praktijkruimte, zet je meteen grote én kleine stappen. Liever besparen dan bezuinigen.

In elke ruimte je CO2-voetafdruk verkleinen

De diverse ruimtes in je zorginstelling vragen ieder om een andere aanpak voor energiebesparing. Zo hebben de keuken en de afdelingen andere aanpassingen nodig dan de kantoren. Voor je kantoor hebben we een aantal handige tips. Lees in ons blog check de CO2-voetafdruk van je kantoor hoe je de energievoorziening van je kantoor duurzamer maakt.

4 mooie voordelen bij overstappen

Bij ons gaan duurzaamheid en een voordelige prijs hand in hand. Stap je naar ons over als je nieuwe energieleverancier, dan profiteer je direct van 4 voordelen:

  • Welke deal je ook kiest, je bent verzekerd van mooie kortingen en gunstige voorwaarden. Met de Groene Topdeal krijg je bijvoorbeeld 25% korting op groene stroom uit Nederland. Zo maak je je zorginstelling duurzamer met groene stroom van eigen bodem.
  • We zorgen dat je de regie over je energiezaken houdt. Met onze services zoals het seintje en E-Facturatie houd je altijd inzicht in je verbruik. En daarmee grip op je kosten.
  • Ons doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. Daarom wekken we elk jaar meer schone energie op uit wind, zon en water. Zo voorzien we steeds meer branches, waaronder de gezondheidszorg, van groene stroom.
  • Blijven Loont: elk jaar dat je bij ons blijft, krijg je meer korting.

Vergelijk deals voor (groene) stroom en gas

''Vriendelijke medewerkers en duidelijk overzicht op de site.''

We helpen je graag

Als je vragen hebt over energie, dan denken we graag met je mee. Je kunt onze Ondernemersdesk bellen op werkdagen tussen 8:00 uur en 15:00 uur. Via WhatsApp zijn we bereikbaar tussen 8:00 uur en 18:00 uur.

Neem contact op

Deel deze pagina