1. Grootzakelijk
  2. Klantenservice
  3. Stijgende energieprijzen

Lees de ontwikkelingen rondom de energieprijzen

De prijzen op de energiemarkt zijn vorig jaar gestegen tot een uitzonderlijk hoog niveau. We geven u daarom een toelichting op de oorzaken en gevolgen van de prijsstijgingen. En we informeren u over de meest relevante maatregelen van de overheid ter compensatie van de koopkracht. Daarnaast helpen we u graag met het besparen van energie.

Bekijk de laatste EnergieUpdate

Op 6 juli 2023 heeft de Markt Expertise Desk van Vattenfall een online kennissessie georganiseerd over de recente ontwikkelingen op de energiemarkt. Bekijk deze sessie terug en kom alles te weten over de recente ontwikkelingen van de energieprijzen.

Bekijk de EnergieUpdate

Wanneer komt u in aanmerking voor de TEK?

Om in aanmerking te komen voor TEK moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Uw onderneming voldoet aan de Europese mkb-definitie.
  • Uw onderneming is in Nederland gevestigd en staat ingeschreven bij het Handelsregister;
  • Uw onderneming is een energie-intensieve mkb-onderneming, waarbij minimaal 7% van de omzet bestaat uit energiekosten (energie-intensiteitseis).

De energiemarkt is altijd in beweging

Omdat we begrijpen dat u niet altijd op de hoogte kunt zijn van de laatste prijsontwikkelingen op de energiemarkt, houden wij u graag wekelijks op de hoogte via ons MarktRapport.

Meld u aan en ontvang de updates

Zoekt u persoonlijk advies over besparen en verduurzamen?

Bel ons op 020 892 00 75 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze experts.

Zelf aan de slag met energie besparen