Meer tijd voor uw bedrijf met slimme meters

Slimme meters lezen op afstand het energieverbruik van uw kleinverbruikaansluitingen uit. Daardoor is het niet meer nodig om handmatig meterstanden op te nemen. Zo bent u veel minder tijd kwijt aan uw energie-administratie.

Nooit meer meterstanden opnemen

Doordat het verbruik van uw aansluitingen op afstand kan worden uitgelezen, zorgen slimme meters ervoor dat u nooit meer meterstanden hoeft op te nemen. Ook heeft u altijd en overal inzicht in uw verbruik. Zo kunt u gelijk sturen op energiebesparing.

Facturen op basis van uw werkelijke verbruik

Omdat slimme meters ervoor zorgen dat het verbruik van uw aansluitingen direct inzichtelijk is, kan het verbruik van al uw aansluitingen op exact hetzelfde moment worden uitgelezen. Daardoor is het schatten van het energieverbruik niet langer meer nodig en ontvangt u uw energiefacturen op basis van werkelijk verbruik.

Besparen door inzicht

Slimme meters vertellen u op elk moment het werkelijke verbruik. Opvallende veranderingen vallen daardoor gelijk op. Zo kunt u beter sturen op energiebesparen.

Lees de bespaartip: 'Besparen door inzicht in uw energieverbruik'

Wachten tot 2020 is niet nodig. We helpen uw meters sneller te verslimmen.

Eind 2020 plaatsen de netbeheerders overal slimme meters. Dat is nog ver weg, maar u hoeft daar niet op te wachten. Wanneer u eerder realtime inzicht wilt, kan dat door bij uw netbeheerder een voorrangsplaatsing aan te vragen. Die plaatsen uw slimme meters dan binnen 13 weken.

We helpen uw meters sneller te verslimmen

Eind 2020 plaatsen de netbeheerders bij kleinverbruikaansluitingen overal slimme meters. Daardoor is het niet meer nodig om handmatig meterstanden op te nemen en dat levert u verschillende voordelen op.

Bekijk de voordelen

Bekijk ook onze andere services