1. Grootzakelijk
  2. Kosten besparen
  3. Bespaar door te verduurzamen
Bespaar door te verduurzamen

Kosten besparen door uw bedrijf te verduurzamen

Verduurzamen om uw duurzaamheidsambitie waar te maken of omdat het moet van de overheid? Eén ding is zeker: ondernemend Nederland gaat verduurzamen. En het mooie is dat u met alle duurzame maatregelen die u neemt, ook nog eens bespaart. Niet alleen op uw uitstoot, maar ook op uw kosten.

Uw eigen energie is goedkoper

Een aantrekkelijke, duurzame investering

Zonnepanelen zijn een steeds vaker gebruikte oplossing bij bedrijven voor het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. U bespaart met uw eigen opgewekte energie namelijk niet alleen op het gebruik van fossiele brandstoffen, maar ook op uw energiekosten. Uw eigen energie is namelijk goedkoper dan die van ons.

Zonnepanelen zijn een duurzame investering die zich in een aantal jaar terugverdient. En iets dat door de diverse overheidssubsidies steeds aantrekkelijker wordt om over na te denken. Maar wat zijn, naast subsidies, overtuigende argumenten om te kiezen voor zonnepanelen? Wij zetten het voor u op een rij.

5 redenen om te kiezen voor zonnepanelen

  1. Zonne-energie is 100% duurzaam. Zo bespaart u op CO2-uitstoot en draagt u met uw bedrijf bij aan een schone toekomst.
  2. Door zelf energie op te wekken bespaart u op uw energierekening. U gebruikt namelijk niet alleen uw eigen opgewekte elektriciteit, maar u kunt ook besparen op uw energiebelasting.
  3. U investeert in een duurzaam imago. En zaken doen met een duurzaam bedrijf is een stuk aantrekkelijker.
  4. De zon is een onuitputtelijke duurzame energiebron. Investeren in de zon, is investeren in de toekomst.
  5. Er zijn subsidies die het investeren in zonnepanelen een stuk aantrekkelijker maken. U kunt bijvoorbeeld SDE++ subsidie aanvragen, zodat u niet alles zelf betaalt.
In de whitepaper 'Zonnepanelen op uw bedrijfspand' leest u hoe u in 5 stappen kunt verduurzamen én besparen.

Ook zonnepanelen op uw bedrijfspand?

In de whitepaper 'Zonnepanelen op uw bedrijfspand' leest u hoe u in 5 stappen kunt verduurzamen én besparen.

Download de whitepaper
Een groot kantoorgebouw met op het dak een groot aantal zonnepanelen

Zonnepanelen: een slimme investering voor uw bedrijf

U kunt op verschillende manieren aan de slag gaan met zonnepanelen. Bijvoorbeeld door ze te kopen, leasen of uw dak of grond te verhuren.

Slim besparen kan ook zo: