1. Home
  2. Gas, water en licht
  3. Gas water licht voor een nieuw huis

Zo regel je gas, water, licht voor een nieuw huis

Gefeliciteerd met je nieuwe huis. Een warme douche is toch wel het minste dat je mag verwachten als je thuiskomt. Gelukkig is gas, water, licht in een nieuw huis aansluiten zo geregeld. Goed om te weten: je stelt bij ons zelf jouw energieproduct samen en maakt het zo groen als je zelf wil.

Gas, water, licht afsluiten voor jouw nieuwe huis

Of je nu net je eerste huis hebt gekocht of gaat samenwonen: we begrijpen dat je wil verhuizen zonder veel na te denken over je gas, water en licht. Mooi, want wij zorgen er graag voor dat je energie geregeld is. Wil je gas en licht aanvragen voor een nieuw huis? Gaat het om je eerste energiecontract of wil je jouw huidige energiecontract meeverhuizen naar je nieuwe adres? Wij maken het heel eenvoudig voor je. Bij ons stel je binnen 3 stappen je eigen energieproduct samen en kies je zelf hoe duurzaam jouw energie is.

Wat is groene stroom?

Groene stroom is een keuze voor duurzamere energie. We kiezen voor 100% groene stroom die we zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Groene stroom

Klantvraag: kan ik bij jullie ook mijn wateraansluiting regelen?

Nee, helaas. Al geven we toe dat het voor jou wel makkelijk zou zijn. Gelukkig is het aanvragen van water ook zo geregeld. Per regio is er een waterbedrijf dat de wateraansluitingen in die regio verzorgt. Je kan dus niet kiezen, maar je geeft gewoon jouw nieuwe adres door aan het waterbedrijf in jouw regio. Simpel toch? Weet je niet welk waterbedrijf er in jouw regio verantwoordelijk is? Op deze kaart van kraanwater.nu zie je snel wie de drinkwatervoorziening op jouw adres regelt. Ook zie je meteen hoe je dit waterbedrijf kunt bereiken.

Gas, water, licht aansluiten bij nieuwbouw

Verhuis je naar een gloednieuw huis dat je hebt laten bouwen? Dan kan het zijn dat er nog aansluitingen moeten komen voor gas, water en licht. In de meeste gevallen regelt de aannemer of projectontwikkelaar die basisaansluitingen op gas, water en licht. Zelf kies je een nieuwe energieleverancier die bij jouw wensen past. Mocht je de aansluitingen toch zelf moeten regelen dan doe je dat bij de netbeheerder en het waterbedrijf in jouw regio.

Tip: op mijnaansluiting.nl regel je het in één keer.

Energie aanvragen

Deel deze pagina

Lees meer over energie