• Maak jij je ook weleens zorgen over het klimaat?

  • Luister naar de Super-rustgevende-klimaatvooruitgang-engineering-tracks op Spotify

    Beluister de tracks op Spotify

Super-rustgevende-tracks

Op Spotify hebben we 6 tracks geplaats waar je kunt luisteren naar allerlei gedetailleerde, technische informatie over de positieve stappen die op dit moment worden gezet op weg naar fossielvrij leven. Verteld op een super rustgevende toon, zodat je het kunt gebruiken om rustig van te worden of zelfs bij in slaap te vallen. Elke track zoomt in op een specifiek onderwerp, zoals zonne-energie, windenergie, elektrificatie van transport, waterkracht en de elektrificatie van de industrie.

Waarom hebben we deze verhalen opgenomen? Uit onderzoek blijkt dat negatieve berichten op (social) media een gevoel van machteloosheid kunnen veroorzaken over klimaatverandering, terwijl positieve berichten mensen juist kan activeren. Kortom, tijd voor meer positief nieuws. Daarom hebben we de super-rustgevende-klimaatvooruitgang-tracks geproduceerd en nodigen we je uit om ernaar te luisteren.

Positieve stappen die we nemen

Bij Vattenfall steken we al onze energie om dat ene doel te bereiken: fossiel vrij leven binnen één generatie. Het is een grote uitdaging. Maar het is ook belangrijk om te kijken naar de positieve stappen die al gezet worden. Zo produceren we steeds meer fossielvrije energie. Wij zijn vastberaden om het verschil te maken. ​Ga samen met ons op weg. 

Lees meer over de positieve stappen die we al nemen op weg naar fossielvrij leven. 

Kies je persoonlijke aanbod

Al onze klanten, thuis en in het MKB, ontvangen binnen enkele jaren 100% groene stroom uit Nederland. Wil je nu al groene stroom? Dan zorgen we ervoor dat er een energie keuze is die bij je past. Letterlijk, bij het huis waarin je woont, maar ook financieel.

Bekijk je persoonlijke aanbod

Je vindt ons ook op social media