Meer woonruimte en minder stookkosten met dakisolatie

Als je een zolder hebt die je nog niet als woonruimte gebruikt, dan is je zolder isoleren misschien interessant. Met dakisolatie maak je een extra ruimte in je huis en verlies je minder warmte via je dak; zo bespaar je ook op je energierekening.

Vier goede redenen om je dak te isoleren

  • Je bespaart op je energierekening
  • Je maakt je zolder binnen één dag bewoonbaar
  • Je verliest minder warmte via je dak
  • Je betaalt maar 6% btw op dakisolatie

De prijs voor dakisolatie

Elk dak is anders, dus de kosten voor dakisolatie verschillen per huis. De prijs hangt onder andere af van: 

  • De manier waarop je dak is gebouwd
  • De manier waarop je je dak wilt isoleren
  • Het isolatiemateriaal dat je kiest

Wil je precies weten wat dakisolatie in jouw situatie kost? Neem dan contact op met de adviseurs van onze isolatiepartner, Takkenkamp voor een vrijblijvende offerte.

We werken samen met Takkenkamp

Sinds 1 januari 2016 werken we samen met isolatiepartner Takkenkamp, specialist in isolatie, voegwerk, gevelonderhoud, renovatie en restauratie. Zij hebben jarenlange ervaring in het na-isoleren van woningen. Dus weten we zeker dat het met de kwaliteit goed zit.

Ook voor een goede prijs werken we graag met Takkenkamp samen. Klanten van Vattenfall krijgen altijd korting. 5% per isolatiemaatregel. Dus als je twee maatregelen combineert krijg je 10% korting en bij drie zelfs 15%.

Kies het materiaal dat past bij je wensen

1. Zachte platen tegen warmteverlies

Als je alleen het warmteverlies wilt tegengaan, kies dan voor zachte platen. Die platen isoleren goed tegen warmteverlies. Ze zijn wel zacht en dus kwetsbaar en minder mooi. Daarom zijn ze vooral geschikt voor opbergruimtes.

2. Harde platen voor extra woonruimte

Als je extra woonruimte wilt, kies dan voor harde platen. Die platen isoleren goed tegen warmteverlies, zijn niet kwetsbaar en zien er mooi uit; stuken of schilderen is niet nodig.

Isolatie van je huis: hoger woongenot, lagere energierekening

Door je huis te isoleren zorg je voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Zo woon je comfortabeler én bespaar je op je energierekening. Wij helpen je graag met de isolatie van je huis.

Meer over isolatie

Een goed geïsoleerd huis levert meer op

In de winter lekker warm en in de zomer lekker koel. In een goed geïsoleerd huis kan dat. Goede isolatie zorgt voor meer comfort en een besparing op je energiekosten. Als je je huis beter wilt isoleren, dan denken we graag met je mee.

Besparen op je energiekosten

Wil je weten hoe je bij jou thuis bespaart op energiekosten? Doe de Duurzaam Wonen Check. In 3 stappen zie je waar je het beste mee kunt beginnen.

  • De check is gratis
  • Voor huur- en koophuizen
Doe de check

Deel deze pagina