SchakelWarmte voor je VvE

Ben je op zoek naar een alternatieve oplossing voor jullie collectieve warmtevoorziening? Als je VvE in de buurt van het warmtenet van Vattenfall ligt, schakel je soepel over van gas naar stadswarmte met SchakelWarmte.

Voordelen van SchakelWarmte

All-in aanbod

Je ontvangt een all-in aanbod. Dus geen verrassingen achteraf.

Constante levering

Je bent altijd zeker van warmte. Voor en na je overstap van gas naar stadswarmte.

Goed geregeld

Wij nemen je bestaande ketel in onderhoud totdat je gebruikmaakt van stadswarmte.

Altijd zeker van warmte

Vooraf laten we je weten wat we gaan doen en wat de kosten zijn. Wij onderhouden je gasketel totdat je aansluiting op stadswarmte klaar is. Zo zit je nooit zonder warmte. 

Samen met Feenstra

Onze partner Feenstra neemt het onderhoud van je bestaande ketel over. Eventuele storingen lossen ze voor je op. Zodra het warmtenet gereed is, zorgen Vattenfall en Feenstra voor het verwijderen van de gasketel en het aansluiten van je binneninstallatie op stadswarmte.

Stappenplan

Samen met onze partner Feenstra zorgen wij voor een soepele overgang naar stadswarmte voor je VvE.

  1. We geven een indicatie wanneer je gebouw op ons warmtenet kan worden aangesloten. Denk daarbij aan een termijn van 2 tot 5 jaar.

  2. Vattenfall en Feenstra doen een technische inventarisatie van je huidige installatie.

  3. Je ontvangt een aanbod op maat voor de overgang naar stadswarmte inclusief onderhoud en installatiewerkzaamheden.

  4. Na je akkoord starten we met het onderhoud van je gasketel. Op een afgesproken moment, ga je voor je warmte het tarief voor stadswarmte betalen.

  5. Zodra het warmtenet gereed is, zorgen Vattenfall en Feenstra voor het verwijderen van je gasketel en het aansluiten van je binneninstallatie op stadswarmte.

Warmtescan

De Warmtescan is er speciaal voor bedrijven, VvE's en woningcorporaties. Beantwoord een paar vragen en zie snel of stadswarmte een optie is. En zo ja, wat de volgende stap is.

Start de Warmtescan

Drie VvE's van blokverwarming over naar stadsverwarming

In de Amsterdamse Apollobuurt hebben we drie huizenblokken aangesloten op stadswarmte. Een project dat we met de VvE's voor elkaar hebben gekregen. 

Meer weten?

We vertellen je graag meer over SchakelWarmte voor je VvE. Vul het formulier in en een van onze adviseurs neemt contact met je op.