Tijdens de Dutch Green Building Week van 2020 hebben we onze commitment afgegeven om ons energieverbruik in de gebouwde omgeving met twee derde te verlagen. Dit willen we realiseren in 2040, tien jaar sneller dan het Parijse Klimaatakkoord.

 

Jorieke Ammerlaan (Sector Lead Real Estate bij Vattenfall) en Roderick Glerum (Directeur Vattenfall Zakelijke markt) zijn hierover in gesprek gegaan met andere organisaties die ook het Paris Proof commitment hebben ondertekend.

Vattenfall ondertekent het Paris Proof Commitment

Expertsessie met Paris Proof partners

Roderick Glerum (Directeur Vattenfall Zakelijke Markt) neemt namens Vattenfall deel aan de Expertsessie tijdens de Dutch Green Building Week 2020. “We hebben net de laatste windmolen in de Wieringermeer in gebruik genomen, maar ik zeg ook: wat we niet gebruiken, hoeven we niet op te wekken. Daar willen wij ook bij helpen. Onder meer via online tools.”

In 5 stappen naar een energie-neutraal gebouw

In 2030 moet de CO2-uitstoot met 49% verminderd zijn. Maar welke concrete stappen kunt u met uw bedrijf zetten op weg naar een energieneutraal kantoorgebouw? In deze whitepaper vertellen we u precies hoe u dat doet.

Onze Vastgoed-specialisten staan voor u klaar!

Duurzame oplossingen voor de vastgoedsector

Inzicht krijgen in alle energie­besparingsmaatregelen, wet- en regelgeving en mogelijke subsidies kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Wij helpen u graag op weg om snel en eenvoudig aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw panden.

Duurzame energieoplossingen Vastgoed

Onze beloften aan zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek

  • Een scan op maat voor uw duurzaamheidsvraagstuk

  • Ondersteuning bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities, van advies, subsidieaanvraag tot aan de oplevering