Vattenfall ondertekent het Paris Proof Commitment

Tijdens de Dutch Green Building Week 2020 hebben we onze commitment afgegeven om ons energieverbruik in de gebouwde omgeving met twee derde te verlagen. Dit willen we realiseren in 2040, tien jaar sneller dan het Parijse Klimaatakkoord. Twee collega’s zijn hierover in gesprek gegaan met andere organisaties die ook het Paris Proof commitment hebben ondertekend.

Expertsessie met Paris Proof partners

Roderick Glerum (Directeur Vattenfall Zakelijke Markt) neemt namens Vattenfall deel aan de Expertsessie tijdens de Dutch Green Building Week 2020. “We hebben net de laatste windmolen in de Wieringermeer in gebruik genomen, maar ik zeg ook: wat we niet gebruiken, hoeven we niet op te wekken. Daar willen wij ook bij helpen. Onder meer via online tools.”

Inspiratiesessie: de weg naar Paris Proof met ING

Jorieke Ammerlaan (Sector Lead Real Estate bij Vattenfall) gaat samen met Hein Wegdam van ING in gesprek over onze samenwerking en hoe we Paris Proof alleen samen kunnen realiseren. “Vattenfall heeft een ambitie om binnen één generatie een fossielvrij leven mogelijk te maken. Klimaatneutraliteit is daarbij belangrijk. Niet alleen van het bedrijf, maar van leveranciers en klanten. Parijs Proof sluit naadloos aan op deze ambitie.”

In 5 stappen naar een energieneutraal gebouw

In 5 stappen naar een energie-neutraal gebouw

Welke concrete maatregelen kunt u als bedrijf nemen om te verduurzamen? In deze whitepaper leest u hoe u in 5 stappen kunt toewerken naar een energieneutraal kantoorgebouw.

Vrijblijvend zakelijk advies

Offerte

Onze beloften voor zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek inclusief benchmarks

  • Een energiescan op locatie, met een bespaarplan op maat

  • Ondersteuning bij uw duurzaamheidsambities, van advies en subsidie­aanvraag tot installatie