Duurzame oplossingen voor de vastgoed sector

Vanaf 2023 zijn alle kantoorpanden verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Inzicht krijgen in alle energiebesparingsmaatregelen, wet- en regelgeving en mogelijke subsidies kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Wij helpen u graag op weg zodat u snel en eenvoudig aan de slag kunt gaan met het verduurzamen van uw panden. Met onze duurzame oplossingen bieden wij u advies en diensten op maat.

Onze duurzame oplossingen op een rij

Energielabels afmelden

Energielabels afmelden

Een energielabel is verplicht als u uw pand wil verkopen of verhuren. Aangezien veel energielabels in 2020 aflopen, is het van belang om een nieuw energielabel aan te melden voor uw gebouw. 

Onze EPA-U gecertificeerde adviseurs helpen u bij het definitief maken van uw energielabel. Hiermee bent u voor de komende tien jaar verzekerd van een geldig energielabel.

Daarnaast geven wij u graag advies over hoe u uw energielabel kunt verbeteren.

Een flexibel zakelijk contract bij tijdelijke leegstand

Als verhuurder van vastgoed heeft u regelmatig te maken met (tijdelijke) leegstand. U wilt dan graag dat de energielevering blijft doorlopen tegen zo laag mogelijke kosten. Daarom sluit u bij ons een tijdelijk en flexibel leegstandscontract voor uw energie af. Dat u vervolgens per maand kunt opzeggen.

Bekijk de voordelen
In 5 stappen naar een energieneutraal gebouw

In 5 stappen naar een energie-neutraal gebouw

Welke concrete maatregelen kunt u als bedrijf nemen om te verduurzamen? In deze whitepaper leest u hoe u in 5 stappen kunt toewerken naar een energieneutraal kantoorgebouw.

Zakelijk advies over energiebesparen?

Wilt u direct persoonlijk advies over uw bedrijf? Bel dan 020 892 00 75 op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Of maak een afspraak met één van onze energie-experts.

Maak een afspraak

Vrijblijvend zakelijk advies

Waarom u goed zit bij Vattenfall

  • U kunt met al uw vragen terecht bij uw vaste contactpersoon
  • U krijgt een seintje én een oplossing bij afwijkend energieverbruik
  • Wij wijzen u op kansen in de markt en helpen u de juiste keuzes te maken
  • Wij zijn als koploper in de energietransitie uw partner in verduurzaming

Beste zakelijke dienstverlener in Energie

In de MT1000 van Management Team zijn wij voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste zakelijke dienstverlener' in Energie. Wij zijn er trots op dat we overall het hoogst scoren op:

  • Klantgerichtheid
  • Productleiderschap
  • Excellente uitvoering
  • Marktaandeel en aanbeveling