Vergroot uw kennis met onze Masterclasses

Speciaal voor iedereen die zich zakelijk bezighoudt met de inkoop van energie en/ of verduurzaming verzorgen we gratis masterclasses. Samen met andere professionals verdiept u in een dagdeel uw kennis, zodat u daarna nog professioneler energie inkoopt en weet hoe u kunt besparen en verduurzamen.

Masterclasses Energie Inkoop

Afgelopen jaar hebben we een aantal Masterclasses verzorgd. Heeft u die gemist? Geen probleem, we organiseren er elk jaar een aantal. Binnenkort maken we hier de datum van de eerstvolgende Masterclass weer bekend.

Welke kennis doet u op met onze Masterclass?

Tijdens het ochtendprogramma komt u alles te weten over de werking van de energiemarkt, de prijsopbouw van elektriciteit en gas, met welke strategieën u uw energie zakelijk kunt inkopen en geven we u inzicht in de belangrijkste verduurzamingsmaatregelen die u zelf kunt toepassen binnen uw bedrijf.

Locatie: hoofdkantoor Vattenfall Nederland

Onze Masterclasses vinden plaats op ons hoofdkantoor in Amsterdam naast NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA. U kunt eventueel ook parkeren in de omliggende parkeergarages. Alleen voor parkeergarage P6 kunt u op vertoon van uw parkeerkaart bij onze receptie een gratis uitrijkaart ontvangen.

Bekijk hier de routebeschrijving

Volgende Masterclass bijwonen?

Binnenkort maken we de nieuwe data voor onze masterclasses bekend. Als u daar graag bij wilt zijn, kunt u dat nu alvast aan ons doorgeven.

Let op! De Vattenfall Masterclasses zijn uitsluitend bedoeld voor eindgebruikers, die rechtstreeks energie in- en verkopen.

Meld u alvast aan

Impressie Masterclass Verduurzamen van Vastgoed

Bekijk de 2-minuten-impressie van de eerder gehouden Masterclass ‘Verduurzamen van Vastgoed’, waarin deelnemers en externe sprekers vertellen over hun bevindingen.

Samen op weg naar een fossielvrije toekomst

De Markt Expertise Desk staat voor u klaar

Onze experts van de Markt Expertise Desk helpen u graag met al uw vragen over de energiemarkt. Zo ook met het verduurzamen van uw bedrijf via zonne-, en windenergie en laadpalen.

Markt Expertise Desk

De 6 beloften voor onze zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek inclusief benchmarks

  • Een scan op maat voor uw duurzaamheidsvraagstuk

  • Ondersteuning bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities, van advies, subsidieaanvraag tot aan de oplevering