Kopen of huren van zonnepanelen

Wil jij zonnepanelen op je dak, maar weet je nog niet helemaal of je ze zelf wilt kopen of dat je toch gaat voor huren? De keuze is uiteraard aan jou. Wij werken samen met meerdere partijen waarbij je de panelen kan aanschaffen of huren. Zo helpen we je beter en sneller.

Steeds meer daken geschikt

We combineren de vakkennis van meerdere verkooppartners. Hierdoor leggen we op steeds meer daken zonnepanelen. Als je dak hoger dan 7 meter is bijvoorbeeld. Of als je een schuin dak zonder dakpannen hebt. Heb je een koophuis en ben je benieuwd wat er op jouw dak mogelijk is?

Doe de Dakcheck

Zonnepanelen huren? Dat kan ook!

Wil je de voordelen van zonnepanelen, maar niet de lasten? Via onze nieuwe partner Solease kan je, als huiseigenaar met een eigen dak, ook zonnepanelen huren. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en bespaart mogelijk op je energierekening. In onze Dakcheck vraag je eenvoudig een huurofferte op.

Goed nieuws voor twijfelaars: je kan de zonnepanelen op elk moment overkopen.

  • Besparen zonder investering
  • Inclusief installatie, onderhoud en verzekering

Wat levert je dak op?

Check of je dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel je per maand kunt besparen. Onze Dakcheck geeft een schatting basis van je adres en energieverbruik. Ziet het er goed uit? Vraag dan meteen een gratis offerte aan.

Check je dak

Vervang je oude zonnepanelen

Zonnepanelen gaan lang mee, daar kunnen we kort over zijn. De meeste producenten en leveranciers van zonnepanelen geven een jarenlange garantieperiode. Wel is het zo dat in de afgelopen jaren de opbrengst van zonnepanelen is verbeterd. De hoeveelheid elektriciteit die een zonnepaneel onder ideale omstandigheden opwekt, drukken we uit in Wattpiek (Wp). Zonnepanelen die enkele jaren geleden zijn gemaakt, hebben een opbrengst tussen 200 en 300 Wp. Laat je nu zonnepanelen installeren, dan is de opbrengst per paneel meestal meer dan 400 Wp (Bron: Milieu Centraal). Misschien loont het dus om je oude panelen binnenkort te vervangen. Wil je advies? Vraag via de Dakcheck vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan.

Betere service, dezelfde kwaliteit

Meerdere installatiepartners

Door de samenwerking met meerdere partijen kunnen wij de vraag naar zonnepanelen beter aan. Ook krijg je beter advies op maat. Hierdoor heb je sneller een passende offerte in huis. Én sneller zonnepanelen op je dak. 

De voordelen op een rij:

  • Je wordt sneller geholpen
  • Je krijgt advies van de juiste specialist
  • Je kiest zelf of je zonnepanelen koopt of huurt

Vraag nu een offerte aan in de Dakcheck. Wij koppelen je meteen aan de installateur die het beste past bij je situatie en persoonlijke wensen.

Ervaring en vakmanschap

Wij werken alleen samen met vertrouwde en ervaren installateurs. Je bent bij ons dus altijd zeker van goede zonnepanelen, ruime garanties en professionele service.

Een van de ervaren installeurs van zonnepanelen aan het werk op dak, met helm en gezekerd

Lees meer over zonnepanelen