De 6 services van Vattenfall

Fossielvrij leven binnen één generatie, dat is een flinke ambitie. Maar we zetten graag een stap extra. Ook voor onze klanten. Daarom hebben we de 6 vertrouwde services.

1. Elk jaar voordeel als vaste klant, op weg naar fossielvrij leven

We werken aan een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie. Als klant ben je samen met ons op weg naar dit doel. En dat belonen we. Bijvoorbeeld met Blijven Loont, een oplopende korting op de variabele leveringskosten van stroom tot 25%. En ook met Exclusief: sparen voor leuke uitjes met het hele gezin en duurzame producten. Want investeren in de toekomst, mag zich vandaag al uitbetalen.

Lees meer over Belonen

2. Met het seintje een heldere jaarafrekening zonder verrassingen

We denken actief met je mee en daarom krijg je van ons regelmatig een seintje. Daarmee check je eenvoudig of je termijnbedrag nog past bij je energieverbruik. Je kiest vervolgens zelf of je wat aanpast. Dat scheelt verrassingen op je jaarafrekening.

Lees meer over het seintje

3. Steeds meer schone energie uit zon, wind en water

Fossielvrij leven binnen één generatie, dat is een stevige ambitie. Om echt grote stappen te zetten moet er veel schone energie worden opgewekt. Energie uit wind, zon en water. Dus moet er gebouwd worden. En dat is wat wij doen. Zo bouwen wij bijvoorbeeld op dit moment het grootste windpark op zee ter wereld.

Lees meer over schone energie

4. Altijd inzicht in je persoonlijk verbruik

Besparen begint met inzicht. Wij zorgen ervoor dat je inzicht hebt in je verbruik. Via de Energie app en Mijn Verbruik hou je dit heel makkelijk bij. Zo zie je meteen de resultaten van je besparingen.

Lees meer over Altijd inzicht

5. Stap voor stap fossielvrij leven en energie besparen

Met kleine stappen maak je vaak al een groot verschil. En wij helpen je. Bijvoorbeeld met de energiescan of met een persoonlijk advies over energiezuinig wonen. Eén van onze experts kijkt via je smartphone mee naar jouw situatie thuis en vertelt meteen hoe je een duurzamer huis kan krijgen. En ook onze tips zorgen voor slimme energiebesparingen in huis.

Lees meer over Energie besparen

6. Zelf aan het stuur van je betalingen

Bij ons zit je zelf aan het stuur van je betalingen. Jij bepaalt de hoogte van je termijnbedrag en op welke dag van de maand je dit betaalt. Wij stellen je een bedrag voor op basis van je verbruik en onze ervaring. Denk je dat je minder of meer gaat verbruiken? Dan pas je het termijnbedrag eenvoudig aan. Zo heb je zelf grip op de zaak.

Lees meer over Energienota betalen