1. Home
  2. Service
  3. Onze 6 services

De 6 services van Vattenfall

Fossielvrij leven binnen één generatie, dat is een flinke ambitie. Maar we zetten graag een stap extra. Ook voor onze klanten. Daarom hebben we de 6 vertrouwde services.

1. Elk jaar voordeel voor klanten die blijven

We waarderen klanten die bij ons blijven. En daar zetten we graag iets tegenover. Je krijgt altijd iets extra’s met de voordelen van Vattenfall. Er zit voor iedereen iets tussen, zoals korting op stroom of leuke cadeautjes. En hoe langer je klant blijft, hoe groter je voordeel. Je kunt van alle voordelen gebruik maken. Laat ons weten met welk voordeel we jou een plezier kunnen doen.

Lees meer over onze Voordelen

2. Een heldere jaarafrekening zonder verrassingen

We beloven je een begrijpelijke jaarafrekening zonder verrassingen. Daarom doen wij er alles aan om dit te voorkomen. Je ontvangt regelmatig een persoonlijk termijnbedragadvies in Mijn Vattenfall, de Energie-app of via ons Seintje. Je weet altijd waar je voor betaalt.

We laten weten of je nog goed zit

3. Straks 100% groene stroom voor alle klanten thuis

Binnen enkele jaren is 100% groene stroom uit Nederland beschikbaar voor alle klanten thuis. Daarom investeren we flink in de opwek van groene stroom uit zon en wind. Zoals Hollandse Kust Zuid, het eerste windpark op zee dat zonder subsidie gebouwd wordt.

Lees meer over onze groene stroom

4. Altijd inzicht in je persoonlijk verbruik

Besparen begint met inzicht. Wij zorgen ervoor dat je inzicht hebt in je verbruik. Via de Energie app en Mijn Verbruik hou je dit heel makkelijk bij. Zo zie je meteen de resultaten van je besparingen.

Lees meer over Altijd inzicht

5. Stap voor stap fossielvrij leven en energie besparen

Met kleine stappen maak je vaak al een groot verschil. En wij helpen je. Bijvoorbeeld met de energiescan of met een persoonlijk advies over energiezuinig wonen. Eén van onze experts kijkt via je smartphone mee naar jouw situatie thuis en vertelt meteen hoe je een duurzamer huis kan krijgen. En ook onze tips zorgen voor slimme energiebesparingen in huis.

Lees meer over Energie besparen

6. Zelf aan het stuur van je betalingen

Bij ons zit je zelf aan het stuur van je betalingen. Jij bepaalt de hoogte van je termijnbedrag en op welke dag van de maand je dit betaalt. Wij stellen je een bedrag voor op basis van je verbruik en onze ervaring. Denk je dat je minder of meer gaat verbruiken? Dan pas je het termijnbedrag eenvoudig aan. Zo heb je zelf grip op de zaak.

Lees meer over Energienota betalen