Energie vergelijken voor retailers en winkeliers

Natuurlijk zijn alle besparingen welkom. Ook op je energiegebruik van en in je winkelpand. Maar niet ten koste van de sfeer en het eigen karakter van je winkel en de straat. We maken het je zo makkelijk mogelijk met slimme tips, advies en scherpe energiedeals.

6 snelle voordelen voor jou als ondernemer

Bespaaradvies

We helpen je graag met energie besparen, bijvoorbeeld met ExpertAdvies via videobellen. Begin alvast met onze handige checklist: energie besparen in je winkelpand.

Jij hebt de regie

We zorgen dat je de regie over je energiezaken houdt. Met onze services zoals het seintje en E-Facturatie houd je altijd inzicht in je verbruik. En daarmee grip op je kosten.

Blijven loont

We belonen je met flinke kortingen elk jaar dat je klant bij ons blijft. Kortom, Blijven Loont.

Mijn Vattenfall

In Mijn Vattenfall vind je alles over betalen in één overzicht. Daar kies je ook je manier van betalen, je betaaldag en hoe je je facturen ontvangt.

Ondernemersdesk

Onze Ondernemersdesk helpt je vakkundig met al je vragen over energie. Begin alvast met onze tips over onnodig energieverbruik in je winkel voorkomen.

Duurzame energie

En je draagt bij aan een fossielvrij leven. We investeren bijvoorbeeld flink in de productie van groene stroom. Dat is mogelijk door onze twee miljoen klanten en door jou.

In 3 stappen overstappen

Ben je je aan het oriënteren op een andere energieleverancier voor je zakelijke stroom en gas? Met onze tips voor verstandig overstappen van zakelijke energieleverancier vertellen we je waar je op moet letten. Zo werkt overstappen bij ons:

  1. Je kiest je energieproduct en doet je aanvraag. Daarbij zie je direct je energieprijs per maand en jaar.

  2. Jij bepaalt op welke manier je betaalt en hoe je je facturen en post ontvangt.

  3. Binnen een week krijg je van ons een welkomstbrief. Daarin staat ook de door jou gekozen looptijd van je contract en het maandbedrag. We brengen ook je oude energieleverancier op de hoogte van je overstap. Wel zo gemakkelijk.

Vergelijk scherpe energiedeals

''Ik ben weer terug als klant vanwege de lage tarieven. De overstap ging ook soepel.''

We helpen je graag

Als je als ondernemer vragen hebt over energie, dan denken we graag met je mee. Je kunt onze Ondernemersdesk bellen op werkdagen tussen 8:00 uur en 15:00 uur. Via WhatsApp zijn we bereikbaar tussen 8:00 uur en 18:00 uur.

Neem contact op

Deel deze pagina