1. Grootzakelijk
  2. Zakelijke batterijen
  3. Vaste zakelijke batterijen

Een vaste zakelijke batterij als regelend hart van uw energiesysteem

Als ondernemer denkt u continu na over zaken zoals groei en verduurzaming. Kiest u voor het investeren in extra machines? Of legt u liever zonnepanelen op het dak van uw bedrijf? Eenmaal aan de slag ontdekt u dat er vaak een grotere aansluiting nodig is om al uw duurzame ambities te realiseren. En het verzwaren van uw aansluitingen is over het algemeen kostbaar, tijdrovend en vaak niet de meest duurzame oplossing. De zakelijke batterij van Iwell lost dit probleem voor u op.

De voordelen van een vaste zakelijke batterij

Met de vaste batterij van onze partner iWell balanceren we de energievraag en het -aanbod achter uw meter. Het vangt het piek-verbruik op en verdeelt de vraag over de dag. Dit leidt tot lagere energiekosten en een betere benutting van uw duurzaam opgewekte energie.

Afvangen pieken

De gebouwgebonden batterij is het regelend hart van uw energiesysteem. Het vangt de pieken in het energieverbruik op en verdeelt de vraag. Zo beperkt u de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Energie-efficiƫntie

Onze batterij slaat duurzaam opgewekte energie op en levert de duurzame energie wanneer u het nodig heeft. Zo kunt u ook zonne-energie gebruiken wanneer de zon even niet schijnt.

Lagere energiekosten

Door het afvangen van de piekmomenten heeft u geen zwaardere netaansluiting nodig. Mede hierdoor heeft u een gemiddelde terugverdientijd van 6 tot 7 jaar.

Kies de zakelijke batterij oplossing die bij u past

Onze batterij oplossingen

  Mobiele batterijen Vaste batterijen
Eigendom Huur Lease, Koop*
Looptijd Flexibel > 5 jaar
Monitoring Ja Ja
Full-service Ja Ja

* op aanvraag mogelijk

Pieken en dalen opvangen in het elektriciteitsnet

Een ander groot voordeel van onze batterijen is dat ze ook een belangrijke rol vervullen om de pieken en dalen op te vangen in het elektriciteitsnet. De pieken en dalen worden veroorzaakt door de stijgende productie van duurzame energie, via windmolens en zonnepanelen. Deze pieken en dalen kunnen we voor u afvlakken door bijvoorbeeld de batterijen op een slimme manier aan het elektriciteitsnet te koppelen. Zo dragen we bij aan de stabiliteit van het elektriciteitsnet.

Heeft u interesse of een vraag?

Neem dan contact op met onze Markt Expertise Desk. Zij helpen u graag met al uw vragen over energiebesparing, energie-inkoop en verduurzamen. Bel 020 892 01 80 (van 08.30 tot 18.00 uur).

Een slimme batterij als hart van het energiesysteem

Jachtwerf van Dusseldorp wilde de jachthaven aanpassen aan de wensen van de moderne watersporter. Daar hoorden niet alleen de laadpalen voor elektrische bootjes en auto’s bij, maar ook een heus pizzarestaurant. Lees en bekijk hoe we deze jachthaven hebben geholpen.

Lees en bekijk onze oplossing
Zijaanzicht van appartementen complex | Vattenfall Zakelijke Markt

Word baas over uw eigen energie

Iedere woningcorporatie werkt aan de verduurzaming van haar vastgoed. Met de gebouwgebonden batterij van iWell bouwt u als woningcorporatie mee aan de energievoorziening van morgen en realiseert u vandaag al een jaarlijkse besparing op uw energiekosten. Veel woningcorporaties berekenen deze kostenbesparing direct door aan hun huurders als verlaging van de servicekosten. Zo maken zij betaalbaar wonen voor meer mensen mogelijk.

Samen op weg naar een fossielvrije toekomst

De Markt Expertise Desk staat voor u klaar

Onze experts van de Markt Expertise Desk helpen u graag met al uw vragen over de energiemarkt. Zo ook met het verduurzamen van uw bedrijf via zonne-, en windenergie en laadpalen.

Markt Expertise Desk

De 6 beloften voor onze zakelijke klanten

  • Een vast contact­persoon, rechtstreeks bereikbaar en gericht op kansen voor uw bedrijf

  • Direct een prijsalert, als u kunt profiteren van een gunstigere marktprijs

  • Een signaal bij afwijkend energieverbruik, inclusief bespaaradvies

  • Continu inzicht in uw verbruik en kosten, overzichtelijk op één plek inclusief benchmarks

  • Een scan op maat voor uw duurzaamheidsvraagstuk

  • Ondersteuning bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities, van advies, subsidieaanvraag tot aan de oplevering