Blijven loont. Beloofd.

Wij waarderen het dat je klant bent. Daar mag dan ook best wat tegenover staan. Dat begrijpen we als geen ander. Dus zorgen we ervoor dat het loont om klant te blijven. Met een oplopende korting op stroom, tot wel 25%. Zolang we zaken doen. Beloofd.

Meteen 10% korting. Juist omdat je al klant bent

Juist als je al langer klant bij ons bent, krijg je van ons iets extra’s. Dat vinden we wel zo eerlijk. Je ontvangt daarom over de eerste 10.000 kWh gelijk 10% korting op de variabele leveringskosten van stroom. En elk jaar komt daar 5% korting bij. Tot een blijvend voordeel van wel 25%. Zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen. Wel zo makkelijk. Even aanmelden en onze stroom wordt voor jou elk jaar voordeliger.

Direct aanmelden

Goed om te weten over Blijven Loont

  • Als nieuwe klant begin je met 5% korting. Bent je al klant dan ontvang je meteen 10%.
  • De korting geldt voor de variabele leveringskosten van elektriciteit. Tot een verbruik van 10.000 kWh. Je ziet de korting terug op de jaarafrekening. Je termijnbedrag  verandert dus niet meteen. In Mijn Vattenfall zie je hoeveel korting je al hebt opgebouwd en wanneer je er weer 5% bij krijgt.
  • De korting geldt niet voor vaste leveringskosten, overheidsheffingen en netbeheerkosten.
  • Blijven Loont is niet mogelijk als je alleen elektriciteit, gas of stadswarmte afneemt, in combinatie met een kortingsactie, geld terug actie of cadeau-actie van Vattenfall of als je met acceptgiro betaalt.
  • Zegt je je contract eerder op? Dan komt de opgebouwde korting te vervallen. Word je weer klant bij ons dan start je op 5% korting. Het loont dus om te blijven.

Je kunt altijd terecht bij onze Ondernemersdesk

Bel ons gerust op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur op 020 89 20 255. Wij zijn er voor jou.

Interessant artikel?