Korting op duurzaam transport van Brenger

Met Brenger laat je je producten duurzaam bezorgen door de beste koeriers. Omdat je klant van ons bent, krijg je 20% korting op de eerste 5 transporten.

Alleen de beste koeriers

Een 9,1 score uit 90.000 + recensies

Flexibel en snel geregeld

Regel eenvoudig de bezorging die jij wilt. Elke dag, overal in Nederland

Minder CO2-uitstoot

Door laadruimte beter te benutten stoten we minder COuit 

Al 3,5 miljoen kg CO₂ bespaard

In Nederland rijden meer dan 1 miljoen bestelbussen rond. Tijdens veel transporten wordt niet alle laadruimte benut. Dat kost geld en zorgt voor onnodige CO2-uitstoot. Brenger lost dit op. Met slimme algoritmes koppelen ze transporten van grote artikelen aan de ritten van koeriers op de weg. Door bestelbussen beter te vullen, bespaarden ze zo al 3,5 miljoen kg CO2.

Korting voor klanten van Vattenfall

Door je producten te laten bezorgen door Brenger draag je bij aan de vermindering van CO2- uitstoot. Daarom krijg je al klant van Vattenfall 20% korting op de eerste 5 bezorgingen. 

Naar Brenger

Samen onderweg naar fossielvrij leven

Auto’s, treinen, vrachtschepen, trucks, vliegtuigen: de transportsector is goed voor een derde van het energieverbruik wereldwijd. Daar is veel winst te behalen. Dus werken we samen met anderen bedrijven in het transport. Zoals Brenger. Door de handen ineen te slaan maken we een fossielvrij leven binnen een generatie mogelijk. Deze actie is exclusief voor zakelijke klanten van Vattenfall en loopt t/m 31 januari 2021.